Преслава влиза във ВИП Брадър срещу хонорар и за Пайнера

Плеслава слабаПреслава си е договорила 60 000 лева хонорар, за да мята коси и да пъчи бюст в къщата на „Вип Брадър”.

Митко Пайнера обаче се е съгласил да я пусне, ако получи и фирмата му пари, тъй като е неин менъджер. И тъй като щял да реализира много загуби, докато Преси е в Къщата, той поискал компенсация.

От продукцията се съгласили, защото друг път фолк звезда от нейната величина не е влизала в предаването, а овен това в момента тя е много интересна на зрителите заради скандалите й с Бирмата.

Шоуто  стартира на 14 септември, като преди това ще бъде изгонена цялата татуирана тълпа от Биг Брадър, а Къщата преобзаведена набързо и от нея изнесени всички патки, кокошки и слама. Преслава досега винаги е отказвала подобни предложения и е твърдяла, че е пълно губене на време вътре, въпреки че продуцентите отдавна я преследват, а  фенове много искат да я видят в различна светлина.

Сега обаче тя е решила, че трябва да измие образа си и да го представи на зрителите в удобен за нея вид. Тя се съгласила да влезе, но срещу сериозни претенции. Едно от тях е да я чака лимузина пред къщата почти всяка вечер, за да може да спази уговорките си  за участия и концерти, които са подписани предварително. Условията на продуцентите пък са да не излиза да пее на предизборни концерти и съвсем да лъсне, че я няма в Къщата.

60 000 лева ще приберат и продуцентите й, иначе няма да я пуснат. Така Преслава ще струва на шоуто 120 000 лева и то само за хонорари.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *