Президентът Радев е дърдорещ нещастник! Поредното Разочарование за България! Коментар на лявата журналистка Калина Андролова! – С ВИДЕО:

Калина Андролова, последният главен редактор на лявото списание Аспекто (закрито преди месеци) и политически анализатор в БНР, коментира снощното интервю на президента Румен Радев в „Панорама“:

„Пзволявам си една напълно безкомпромисна критика към президента Радев, като бивш негов симпатизант, пише Андролова в профила си в социалната мрежа: “ГЕРБ се подиграват с Радев и използват липсата му на политически умения, за да го правят смешен. От тия безпринципни атаки нахората на Борисов, враговете на ГЕРБ си правят заключения, че Радев е герой. Такава е политическата ситуация в момента. Е, аз не мисля, че Радев с дърдоренето си ще пречупи ГЕРБ.”

Това е един дърдорещ нещастник, нищо повече. Нагледахме се на дърдорещи, нищоправещи политици. И Този не е по-различен от всички останали. По-опасен е, защото се опитва да гради илюзията, че уж е различен. Слаб политик, лесно манипулиран от неквалифициран персонал и лични обвързаности, тотално некомпетентен в политическите бездни. За България не е достатъчно да има “нормален” президент, трябваше да има силен президент. Нормален у нас, означава нищожен, тъй като сме свикнали с нищожествата в политическата сфера.

И остатъкът от мандата му ще мине както и досега – в нищоправене и дърдорене на общоизвестни неща. Това е голямата загуба от това че си избрахме за Президент този персонаж. Точно си помислих, че сме улучили най-после нещо добро за България, и разочарованието беше убийствено. Голяма грешка! Никога няма да си простя тази мащабна заблуда.

Калина Андролова

Не е трудно да се види, че от този президентнищо не става и нищо не произтича. Не го превръщайте в борец и флагман срещу „мутрите“, защото просто не е. Има опасност тъкмо липсата му на политическа компетентност да го превърне в герой. Направо умирам от смях. Да приемаш политическите слабости на Радев за смелост е просто смешно. Радев е един много объркан „политик“. Някои от истините, които казва, са пропускливост от неразбиране. Той не е истински боец и никога няма да бъде.

Големият проблем, драги българи, е че очаквахме от Радев нещо силно, а той се оказа чехльо! За ГЕРБ всички знаем всичко. ГЕРБ се подиграват на Радев и използват липсата му на политически умения, за да го правят смешен. От което враговете на ГЕРБ си правят заключението, че Радев е герой. Такава е политическата ситуация в момента. Е, аз не мисля, че Радев с дърдоренето си ще пречупи ГЕРБ.

Президентът няма стратегия и я кара по инерция. Това, което се вижда е, че от него няма да излезе нещо голямо.

Има потенциал за изпълнител. Но няма потенциал за политически концептуалист. Съгласна съм, че един човек не може да е всичко. Зад великите фигури винаги стоят добри организатори и таланти. Но у великите фигури има поне воля за действие. Когато имаш воля за действия и усет за политически пробив, когато си реформатор – това се вижда. Тоест, това че Президентът е обграден от некомпетентност, не го извинява. Той самият си е избрал екипа. Няма достатъчно политически талант за силен държавник, който ще реформира тази държава – не от гледна точка на правомощията си, а заради структуриран умно авторитет.

Радев можеше да бъде нещо много по-добро, но уви, ще е нещо съвсем обикновено… и нищо в държавата няма да се промени. Скатавка. Той никога няма да бъде силен център на властта, няма стратегия за такова позициониране…

Коментар на Калина Андролова, Skandalno.net

ЕТО ИНТЕРВЮТО НА ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ В „ПАНОРАМА“,КОЕТО РАЗЯРИ АНДРОЛОВА:

https://youtu.be/ImQB-YmyPso

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

17 коментара

    • Ами безработна е бабичката, спореха и списанието, по радиото не я искат, БСП тв не я иска, а и Президента я е отсвирил …..а и за околовръстното не става, дърта е!!!!!!
      Пари требват за ядене, ще се продава…..

    • Съгласен съм с Калина досега можеше да създаде правителство от експерти изритвайки тиквата а той само плямпа

  1. Тая баба Яга само детски снимки ли има ……
    Чини ми се, че нещо е с умрели надежди….Я щото не са я поканили или пък са я отритнали от Президентството… Я не са я поканили или са я отритнали от телевизията на БСП….. Абе като настъпена и изоставена крастава жаба ми изглежда!!!!!

  2. Съществуването на хора които пишат подобни коментари е срам за държавата.

  3. Андролова,нещастна,некадърна,дребна душичке,президентът ходи по такива продажници като теб!Защо не залегнеш над учебниците на децата и внуците ти,белким научиш граматиката на езика ни: „…ГЕРБ се подиграваТ(с извинение,колко ГЕРБ има?) и използваТ липсата МУ на политически умения…“!!!Зле образована,некадърна,ето защо и озлобена.

  4. Калино, калинке, сигурно са ти платили добре от герб за този коментар. Под достойнството ми е да коментирам отделни части, с които хулиш най-достойния ни Президент от въвеждането на тази институция. Я по-добре вземи, че умри от смях, та да не пишеш повече такива глупости. Няма да тъжим за тебе.

  5. Като и гледам физиономията ми подсказва
    че е царица на оралния секс.
    Убеден съм че това е истинското и призвание.
    Нека да си го прави за да и бъде затворена устата
    за да не бълва свещенни простотий.
    И аз искам едно ми…..тче….

  6. Защо сте я изтъпанчили тая малоумна Калинка тук, за да си плюем мониторите, искайки да заплюем нея? Не е важно какво мисли и пише тая глупачка, важно е мнението на болшинството българи, а то е: Ние харесваме настоящия ни президент Румен Радев и се гордеем с него!

    • Малоумен си ти най после да каже някой че царя е гол. Откак го избрахме за 5пари работа не е свършил

  7. Срамува ли се платената Калинка от възрастта си и виждащите се корени на побелялата й коса, та се представя със снимки от младостта й? Трябва човек много да е закъсал откъм финанси и да няма капчица достойнство, за да избълва тези гнусотии по адрес на най-достойния от всички по върховете на държавата Румен Радев. Не бяхме чували за въпросната госпожа, но ще я запомним с настоящия й бълвоч. Резил!

  8. Всичко написано от Калина Антролова, пардон Андролова се отнася едно към едно за г-н Росен Плевнелиев и въпреки всичко дори и за Плевнелиев не би следвало да се пише толкова посредствено- само с нападки, без анализ, без аргументи, а само с обидни епитети. Вербалната агресия е като физическата- признак на посредственост и щения за неща, които не могат да придобият със знания, умения и талант.

  9. Грешка беше избирането на комуниста Радев за президент. Защото ген. Решетников знае кого да назначи, а комунистите от БСП естествено, ще предложат свой здрав другар за президент. Това, че ген. Радев е завършил наша Военна академия и военни училища в САЩ е само един подвеждащ факт, за оказване на въздействие върху неориентирания електорат, непознаващ този човек.

    Сторена беше голяма грешка с този комунист, на която сега берем плодовете, както и Вие справедливо отбелязвате.

    Трябваше да се постъпи по държавнически и на изборите да изберем за Върховен Главнокомандуващ на Българската армия баба Цецка. Тя беше отговорно предложена от човек, който не е имал нищо общо с комунистите и е изтъкнат либерал, нали госпожо? Не бива да се омаловажава този факт с разни намеци за противното.

    От своя страна баба Цецка не е била много комунистка, а само колкото да и дадат една диплома за висше образование от РАБФАК, което по мои лични наблюдения (учих едновременно с тях) заедно с дипломата дава и професионални познания на здравите партийни другари на ниво незавършен 8 клас в професионалните гимназии. Тя щеше да подсили отбраната на страната ни и да реши проблемите с оптимизиране на тактиката и стратегията за ефективна защита на държавата ни със съвместните усилия на партньорите ни от НАТО.

    И така, сега щяхме да имаме един добър Президент, който щеше да получи одобрението на този почтен и обективен форум.

  10. ало, ти много се хареса бе направо надмина себе си все си мисля че се попичкваш за цицка цачева от плевин

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *