Президентът Радев: Ако аз управлявах България, нямаше да се краде! Властта Репресира протестиращите! (С ВИДЕО)

„Ако аз управлявах България, нямаше да се краде. През 10-те години управление на г-н Борисов, смъртността в страната ни расте с главоломни мащаби. Откакто той е на власт България се стопи с 600 000 души.“ Това заяви днес президентът Румен Радев, помолен от журналисти да коментира особено наглата реплика на Бойко Борисов отпреди 2 дни. А именно: „Българите имат уникален шанс, че ги управляваме ние от ГЕРБ. Ако управляваше Радев, щяха да измрат много хора.“

Отговора си към Борисов Радев допълни: „Аз отдавна съм снел доверието си към този кабинет, от години апелирам управляващите от ГЕРБ да пресекат корупционните схеми, които са обримчили като паяжина цялата изпълнителна власт и които днес неудържимо изплуват на повърхността“.

И още: „Недостойно е да си присвояваш достиженията на българските строители, медици… и с техните успехи и усилия да си помпаш личния рейтинг. Борисов не строи магистралите- строят ги фирми с пари от Брюксел. Не лекува той хората от вируса, не рискува той живота си, а медиците. И недоумявам защо при наличието на цяла армия социолози, политолози, журналисти и пиари, купени и наети от ГЕРБ и чуждестранните им ментори да възпяват министър-председателя, той чувства нужда допълнително и сам да се хвали“.

Радев коментира и темата с многолюдните протести срещу правителството, организирани от партия „Възраждане“: „Българите протестират, отстоявайки своите права със законови средства. Недопустимо е МВР да събира личните им данни. Недопустимо е българската полиция да сплашна мирно протестиращи!“, заяви президентът. (Как МВР Смачка Анти-Правителствения протест на ПП „Възраждане“ вижте във второто видео под тази статия)

На провокативното подмятане на журналист на властта, че има и друг протест, пред Президентството – на граждани, които искат оставката му, Радев отговори така: „Сравнете двата протеста и открийте 100-те разлики! Едните са петима на брой и са платени от властта“.

Skandalno.net уточнява: Въпросът за протеста срещу Президента бе зададен от Ива Николова, работеща за проправителствения сайт ПИК. Миналата седмица госпожата, която си призна с гордост, че е мисирка, нашумя и с това, че нарече Президента „свиня“. А въпросният протест, който иска импийчмънт на Радев, е платен и се състои от 5-ма души, които се въртят около 3 палатки, чучнати досами президентството. Вероятно единствената причина Радев да не заведе дело за обида и клевета срещу Николова е да не легитимира и популяризира тази жалка и продажна персона, която за 10 години 4 пъти смени политическите си убеждения и каузи в замисимост от това кои са спонсорите на поредната медия, за която работи. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖ ВИДЕОТО:

ЕТО КАК МВР СМАЧКА ПРОТЕСТА НА ПАРТИЯ „ВЪЗРАЖДАНЕ“ СРЕЩУ ПРАВИТЕЛСТВОТО!
ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/yHPi65_KIZc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 коментара

  1. Радев е човек с достойнство и може България само да се гордее с такъв Президент. Вярвам , че настина при негово управление няма да се краде и всичко ще бъде прозрачно. Но всички най напред трябва да премахнем мафиотската шайка на Борисов и да започнем на чисто . Трудно ще е но ще вървим напред. Аз съм за президентска република начело с Радев.

  2. Сайтът skandalno.net е особено любезен към госпожа Николова, която направи откровеното признание „…ами мисирки сме, Сашо…“, а между тях не е прието да има дами.

    Президентът си остава прям, спокоен и уравновесен, даже твърде, за ролята, която му отреди народа и за доверието с което го дариха 2000000 избиратели.

    • Силно основателна забележка. Благодарим за сигнала. Грешката е поправена.

  3. ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ ГОРДЕЕМ СЕ С ВАС ИМАТЕ ВСИЧКАТА НИ НАРОДНА ОБИЧ И ДОВЕРИЕ ИСКАМЕ ДА СИ ВЪРНЕМ РОДИНАТА И ЗАЕДНО С ВАС ДА ИЗГРАДИМ ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА БЕЗ ПАРТИИ БЕЗ НАТО И ЕС И ВИНАГИ С БРАТСКА РУСИЯ ТАЗИ Е НАРОДНАТА НИ МЕЧТА ЗАСТАВАМЕ ДО ВАС

    • Предпочитам 100 пъти Радев пред борисов,но той е натовски генерал и за съжаление няма да ни изкара от ес и нато.

  4. Приветсвам Г-н Президента Радев но не мислите ли че сте малко пасивен за чудовищното изпълнение на ГЕНОЦИД над народа български и мутрата главатар бойко борисов …

  5. Радев, докажи на практика че няма да се краде. Защо търпиш че най-големият мафиот в да ти държи такъв тон? Всички знаят кой е той, но ако го кажа аз или някой друг, никой няма да обърне внимание. Ти си държавен глава, не може да нямаш информация за мутренското му минало. Ако го кажеш ти ще ти чуе цял народ. Мутрата веднага ще ти обвини в клевета. Ще има дело, тогава всички факти за…ще излезат наяве, доли и Гешев няма да му помогне. Ние ще ти изберем за президент и ще гласуваме за президентска република. Всички ГЕРБерасти ще се съберат пред Позитано 20 да ги върнат обрато в партята.
    Радев, не губи кораж, ние сме с теб.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *