Борисов: Президентът Радев е ПРОПАДНАЛ ЧОВЕК! 200 хил. Българи Умряха докато той управлява Президентството! (С ВИДЕО)

Крайно остро, арогантно, неадекватно и свирепо реагира премиерът Бойко Борисов на днешната критика на президента Румен Радев, че вследствие на 10 години ГЕРБаджийско управление населението на страната ни е намаляло с 600 хил. души. На брифинг преди минути в МС Борисов нарече държавния глава „лицемер“ и „пропаднал човек“.

Въоръжен с вързоп справки за раждаемостта и смъртността в България Банкянския сатрап с пяна на уста направи следния анализ: „По мое време, докато управлявам, са се родили 770 хил. души. Със 150-200 хил. млади българи повече са се родили по време на моето управление. (въпрос от Skandalno.net: А стари българи не са ли се родили по твое време?). От тия 600 хил. дето Радев ми цитира, 200 хил. са докато той управлява Президентството. А докато управляваше неговата партия БСП – повече мряха“, разпени се Борисов със зачервени очи, без да си дава сметка (или пък си дава, но нарочно плещи глупости-б.а.), че Радев говори не за брой починали и новородени, а за общо намаляване на населението на територията с 600 хил. души- главно заради емиграция.

Но Баце продължи невъзмутимо да сипе глупост след глупост: „Представяте ли си колко е пропаднал тоя човек Радев?! С какви данни ме замеря докато аз говоря с лидерите на Балканите как да докараме пари, как да влязат хора в ресторантите, как да напълнят хотелите, как такситата, дето сега протестират, да возят туристи, за да си изкарат парите сами, а не ние да ги съберем от данъците на хората и да им ги раздадем“, възмути се премиерът.

Освен „пропаднал“, Борисов нарече Румен Радев и „лицемер“ заради думите на президента, че трябвало да се обединим, пък днес излязъл с това остро изказване.

„Ако си спомним тези 3-4 месеца на служебното правителство, когато Радев беше и президент, и премиер едновременно (кога е била тая фантастика, си знае само Баце-б.а.), единственото, което запомнихме тези 3-4 месеца, беше много скоростното му желание да похарчи за Грипени-те милиарди“, завърши защитната си пледоария Бойко Борисов. И сега е ред на платените му журналисти и политически анализатори да поизгладят, вчешат и натъкмят тази порадна избълвана от Банкянския простотия, така че да придобие смисълът и посланието, достойни за един политически мъдрец. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

10 коментара

  1. Няма нужда и е просто излишно да се коментират глупостите и лъжите на един крадец!Видя се вече, че е крайно време за Президентска република!

  2. Случайна журналистка задава „случаен въпрос“ и о чудо, премиерът ясновидец си носи листчета с данни за да отговори.

  3. случайна журналистка БОРИСОВ СЪС случайни листчета в ръце и ВСИЧКАТА НАРОДНА ОМРАЗА НЕ е наясно ЧЕ ПРЕЗИДЕНТА РУМЕН РАДЕВ ИМА ВСИЧКАТА НАРОДНА ОБИЧ И ДОВЕРИЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА

  4. Не харесвам Радев, но ако има някой яко пропаднал и отдавна пропаднал това е Борис-офф. Няма да си тръгне без яки шутове в дебелия г.з

  5. Радев, защо не извадиш на бял свят данни за мутренското му минало за да види народа какъв престъпник ни управрява повече от 10 години.

  6. Чии „заповеди“ се изпълняваха ? Кой всеки ден казваше : „Аз Аз Аз “ ? Ми айде сега ТИ си понеси последствията , защото Президентът няма нищо общо с чуждата некадърност ! И само да добавя : Ако Г-н Радев дърпаше конците на държавата , тя и народът ѝ (ние), щяхме да сме милион пъти по-добре

  7. Единственото което трябва да признаем на банкянския тулуп е, че приказва без да се замисля. На интересното е, че герберската бригада вярва на всяка негова дума. И после се ядосват, когато някой казал: „Ами дебили, бе сър, дебили“.

  8. 200 000 души са умряли по време неговото президентство, а по време премиерството на Тиквата по.малко ли? По нреме президентнството и премиерството се покриват. Простака си остава проста.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *