Президентът на ДНР: Трибуналът над украинските военни от „Азовстал“, е неизбежен! Ще има много Смъртни Присъди!

Трибуналът над пленените военнослужещи от Въоръжените сили на Украйна, които се намираха на територията на завода „Азовстал“, е неизбежен, заяви в събота ръководителят на „Донецката народна република“ (ДНР) Денис Пушилин. Според него по ръцете на тези военни е „кръвта на много, много цивилни“, жители както на Мариупол, така и на цял Донбас, както и от други градове и региони, съобщава ТАСС.

„Затова смятам, че в този случай ще е неизбежен военният трибунал, който вероятно ще издаде много смъртни присъди. Смятам, че справедливостта трябва да бъде възстановена. Има искане за това от обикновените хора, обществото и вероятно от здравомислещата част от световната общност“, каза Пушилин на среща с руска делегация, водена от лидера на партията ЛДРП в Държавната дума Леонид Слуцки.

Припомняме, че в петък руският министър на отбраната Сергей Шойгу докладва на президента Владимир Путин за пълното освобождаване на завод „Азовстал“ и Мариупол от украинските бойци. „Общо от 16 май 2439 нацисти от „Азов“ и украински военнослужещи, които бяха блокирани на територията на завода от 21 април, сложиха оръжие и се предадоха“, добавя ТАСС.

Припомняме, че в Луганската народна република няма смъртно наказание, но в Донеццката народна република, на чиято административна територия и под чиято юрисдикция се намира Мариупол, то съществува и ще бъде приложено спрямо нацистките убийци (от „Азов“ и не само) на хиляди цивилни граждани на Донбас в периода 2014 г. – 2022 г.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/c0N-dUXC_ZI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. СЛАВА НА ПУТИН!СЛАВА НА РУСИЯ! АЙДЕ,ВИКАЙТЕ СЕГА СЛАВА УКРАИНА,СЕГА ЩЕ ЧУВАТЕ САМО ПРИСЪДИ,И ПОВЕЧЕТО СМЪРТНИ!КЪДЕ Е ЗАПАДА,ДА ВИ ПОМАГА,ИЛИ КЛОУНА НАРКОМАН?!КЪДЕ Е СУЛЬО ПАСИ,КАКА ДАНКА,КИРЧУ И ДРУГИТЕ БОКЛУЦИ, ДЕТО РЕВЯХА ЗА АЗОВЦИТЕ?ЛОРЧЕТО КРУМОВА,АЙДЕ НАПРАВИ ВРЪЗКА С КОМБАТА,ПРОДАЖНИЦИ НЕЩАСТНИ!КАКВИ НИЩОЖЕСТВА СТЕ,ВИЕ НЕ СТЕ БЪЛГАРИ,ВИЕ СТЕ ИЗМЕТ,ЗАСЛУЖАВАТЕ ДА БЪДЕТЕ ОСЪДЕНИ,СЪЩО КАТО ПЛЪХОВЕТЕ ОТ АЗОВ! РУСИЯ Е НЕПОБЕДИМА!СЛАВА!

  2. НАЙ ПОСЛЕ ВЪЗМЕЗДИЕТО ИДВА ЗА ДА ПЛАТИ НЕВИННАТА БРАТСКА РУСКА КРЪВ ПРОЛИВАНА В ДОНЕЦК И ЛУГАНСК 30 ГОДИНИ ОТ УКРАИНСКИТЕ БАНДЕРОВСКИ НАЦИСТИ “ ГЕРОИТЕ ПАЛАЧИ УКРАИНУ „

  3. За нацистите трябва да има народен съд на площада- мейдана. Там потърпевшите ще произнесът и изпълнят на място присъдите. Така е справедливо

  4. Събитията в осраната вървят така, както са планувани и никой да не се съмнява в това! Само нашите жалки мизерници ,които си мислят ,че управляват се напъват да заглушат информацията за тези действия на велика Русия! Всички информационни руски канали са спряни ,даже и каналът на Сидеров им е неудобен .Надълго и на широко се леят кулинарни и забавни програми сякаш всичко в опосканата България е пълно и равно!Но и за кирчовците и корнелите ще дойде възмездие,може да не е от народа ,защото той е осакатен и обезсилен ,но има съдба и природа!

  5. Трибунал провеждат победителите. Това за инфо на обединеният запад.

  6. Хахаха Калина волина ще висят на въжето, както и зеления и арестович и всички бандеровци отиват при Бандера в киреча! Кличко колко ще издържи да виси докато оплези езика?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *