Предпоследно! Блатечки и Диляна Попова ще се женят

Диляна Попова11Светската двойка Асен Блатечки и Диляна Попова не спират да се вкарват сами в различни филми, само и само да са в устите на хората и на челно място в медиите.

Само за месец се изписаха следните факти: Първо, че  Блатечки е оставил жена си и се преместил при Попова след  бурен домашен скандал.  Второ досегашната му спътница в живота  изпаднала в тежка депресия, а любимата му  тъща му го заличила с клетви от паметта си.

Трето някакви снимки  доказаха, че семейните томахавки са заровени и Асен даже целува  майката на първородната си дъщеря насред  улицата.  Четвърто се появиха очевидци, кито казаха, че новата двойка се е изпокарала и Асен се върнал при съпругата си, която била свикнала с изневерите му, а Диляна се бунтувала и зму направила скандал за едно едничко кръшкане. Веднага след това се тиражира и  новината, че Диляна ще си гледа бебето сама и няма никакви претенции към актьора, а той пък от своя страна великодушно решил да й отпусне издръжка.

Сега долетя поредната новина  – двойката щяла да се врече във вярност на тиха и скромна церемония след няколко седмици .  Читателите вече не знаят на какво да вярват, ние също, но до сватбата има време за сеири и като нищо влюбените ще се разделят още няколко пъти, а Диляна ще изненада Асен и ще му роди тризнаци.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/l1mYUDu5xaQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *