Бориса Тютюндиева бременна от Андрей?

Бориса съдСегашната гореща приятелка на тв продуцента Андрей Арнаудов – моделката  Бориса Тютюнджиева, се появи с подуто лице и поне с  10 килограма над нормалните върху снагата си  на морско парти.

Тя направи  опит да скрие промяната в телесното си тегло и бе облякла небрежна жълта туника. Отпуснатата й походка, подпухналите скули, надебеляването и широките дрехи веднага породиха слухове, че манекенката е бременна и най-после ще дари с наследник продуцента, който отдавна се стиска и не работи по въпроса.

Допълнително масло в пламъка  на слуховете за евентуална бременност вля и фактът, че двамата  смятат да останат насаме през  целия месец юли в романтичната италианската провинция Катания. Пътуването им ще е със самолет, а билетите пък  били резервирани още в края на май, обаче не лично  от Андрей, а от негов много  доверен човек.

Дали Бориса е бременна или е облякла нарочно широки дрехи, засега не е ясно. Ясно е със сигурност обаче, че тя не държи толкова на външния вид на любимия си, което между другото каза в ефир още по време на „Къртицата“, а на душата и интелекта му. И не на последно място на банковата сметка, което тя тактично премълча.

Очевидно обаче отношенията  между двамата се задълбочават и стават доста сериозни. Стана ясно и че огромните букети и грамадния шоколадов заек, както и тортата, които моделката получаваше в риалитито от анонимен фен от Пловдив, всъщност са били изпратени  от самия Арнаудов.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/KFuCE5gNnXI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *