Нов скандал в ТВ7, Ива Николова напусна демонстративно в ефир

ИваВодещата на „Гореща точка“ в ТВ7 Ива Николова неочаквано стана и напусна студиото, като преди това обяви и че напуска телевизията.

Тя обясни, че нейната работа е да говори с гостите, а гости няма. След като няма, тя е излишна. В началото й гостува представител на БАСТА, който обяви, че партията няма да участва в парламентарните избори, но след като той си отиде, в студиото не влезе никой.

Исках да говоря с Бойко Борисов, с Лютви Местан, с Николай Бареков, с Радан Кънев, с Миглена Кунева, но те отказват да дойдат. Тогава и аз отказвам да водя това предаване. Вземам си бумагите и се махам. Не може така актуално сутрешно предаване, в което да си говоря сама, запени се Николова.

Тя стана водеща на сутрешния блок, когато Бареков оглави телевизията. Явно тогава той й осигуряваше гостите и тя нямаше нищо против. Сега е решила, че някой трябва да й ги докара в студиото, или не е получила разрешение от шефовете си да кани един или друг политик.

ТВ7 отдавна се тресе от скандали, миналата седмица се скараха Карбовски и един от отговорните продуценти и той си взе шапката. Карбовски обеща, че ще остане сам на амбразурата цяло лято, но явно и той би отбой заради слухове, че получавал 140000 лева заплата.

В същото време се говори, че  телевизията е пред фалит, понеже дължи пари на   „Ноу фрейм медия България“ АД, откъдето  поискаха ТV7 да бъде обявена в несъстоятелност

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *