ПРЕДАТЕЛ! ВОЛЕН СИДЕРОВ ПАК СЕ ПРЕГЪРНА С БОРИСОВ – Спаси Правителството на ГЕРБ от Вота на Недоверие! Виж Тук:

volen_boiko1
Всеки ден си мислим, че родните политици нямат с какво повече да ни изненадат и всеки ден те успяват да извадят по един чисто нов уродлив заек от шапките си.

Днес народните ни представители буквално шашнаха електората, като изненадващо  си гласуваха едномесечна ваканция под благовидния предлог да не пречат на президентските избори! И го направиха точно в момент, когато трябваше да се гласува Вота на Недоверие към Правителството. Който вот най-вероятно щеше да свали Бойко Борисов от Власт, защото всички партии без ГЕРБ и РБ декларираха, че го подкрепят! 

Още по-неочаквано – предложението за изборно ваканцуване дойде от  „Атака”. Може би Деница е заета и Волен трябва да гледа бебето? Или му е изникнала неочаквана работа? Да копае лозето на село, или да сервилничи на Борисов?

И така от дума на дума и от гласуване на гласуване се оказа, че милите ни  народни представители ще си почиват цял месец. И ще се върнат в залата  чак на 9 ноември. Но едва ли ще е тогава, защото пък ще има балотаж.

volen_boiko

Първоначалното предложение беше да се отложат заседанията от 26-и октомври до 4-и ноември, обаче внезапно послушковците на Волен Сидеров изскочиха с предложението парламентът да се разпусне още днес и цели 90 гласа още по-неочаквано ги подкрепиха.

Димитър Главчев , който в момента временно изпълнява функциите на председател на парламента, заяви от трибуната,  че предложението на „Атака“ дошло изневиделица и не е било съгласувано предварително с групата на ГЕРБ, обаче те били широко отворени към чужди идеи, когато са разумни. Затова ГЕРБ решили да го подкрепят.

Това Главчев да го разправя на старата шапка на някой овчар от планинско селце, където няма нито радио, нито телевизия!

Хайде бе!

Не били съгласували, но гласуват с две ръце.

Прозрачно до немай къде.

“ Прави са от „Атака“, че е по-добре да се работи, когато няма предизборна обстановка“, заяви бодро Главчев.

Не е ли малко странно, че ГЕРБ с охота гласува предложение на „Атака“. Не е ли това просто една задкулисна уговорка, която замаза очите на избирателите? Но не успя дори и на слепите!

volen_boiko2

След като три пъти беше осъден за хулиганство и бе мачкан от ГЕРБ-ерското статукво с всевъзможни номера, Волен реши, че за да остане в политиката след Президентските избори, трябва да се извърти като калайджия и пак да започне да лъска обувките и да лиже други неща на управляващите!

Той предложи Каракачанов за президент, той се прегърна с Валери Симеонов, с когото бяха смъртни врагове по герберска линия… и той обърна за пореден път палачинката- Волен Сидеров!

А за това, че предаде вярата на избирателите си, какво му пука?

Важното е да остане в играта! А глупаци, които да му вярват на политическите метаморфози и лашкания от крайно ляво в крайно дясно… и по средата, все ще се намират. И „Волен в парламента“, докато синът му стане поне абитуриент! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. Истината е друга,а не тази,която пише тук.Гледайте СКАТ,за да разберете защо няма да работят депутатите.

    • ама ти си много тъпа патка.КОЙ НОРМАЛЕН ЧОВЕК ГЛЕДА ТАЗИ ИДИОТСКО-МУТРЕНСКА ТЕЛЕВИЗИЯ НАРЕЧЕНА СКОТ?Н АЙ ГОЛЕМИТЕ ЕДАЛИ СА ТАМ.ОТ ТАМ ЗАПОЧНА И ВОЛЕНЧО.

  2. Волен се доказа като политическа проститутка !
    Ако избирателите му са читави ,не биха гласували вече за него и Атака !
    Не само тук личи сервилничене, още на откриването на паметника на генерал И.Колев в Добрич се целуваха и прекръщаха двамата с Борисов !

  3. И защо ги руча жабетата Волен в ареста? Вместо да висне на Боко на врата и да му простят?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *