Моника Валериева и Гонзовица Пак се Хванаха за Косите, хвърчаха Екстеншъни! Вижте Защо:

Моника СветланаОсвен за заможни ергени и маркови парцали, плейметките вече си имат нова тема за дърлене! А именно – коя от всичките готви най-добре!

Желанието да вземат някой лев, като се  представят като вещи в занаята кулинарки постави една срещу друга отново  Светлана Василева и Моника Валериева,  въпреки че  двете наскоро се хвалеха, че не знаят къде е най-близкият маркет  и се хранят само в скъпарски заведения.

След като мериха сили във ВИП Брадър и показаха силикон и тоалети, сега двете ще се състезават в кулинарното шоу „Мама готви по-добре“ по Би Ти Ви. Моделките били толкова нахъсани, че се скарали още по време на снимките, а режисьора едва ги разтървал. Двете застават  една срещу друга в кухнята, заедно със своите майки. Но майките не само ще дават съвети, ами и ще готвят вчесто кьопавите си щерки, чиято функция в кулинарното шоу била само да пърхат около тях и да показват не умения, а прелести!  Двете силиконки обаче били много амбицирани и нямали никакво намерение да губят или падат една от друга, дори напротив, искали победата на всяка цена.

Те се сблъскали още в гримьорната и си разменили доста цветущи епитети. Майките им се изчервили до корените на косите си, когато чули как си крещят дъщерите им и даже  били готови  да се откажат от състезанието, само и само да не слушат грозния език на рожбите си. Моника и Светлана до такава степен се вживели в битката и ролита си на готвачки, че се наложило охраната в студиото да ги държи на разстояние една от друга, за да не се хванат за екстеншъните и да се скалпират.

Накрая от екипа решили в името на безопасността и добрия тон да рекламират само участието на Светлана, а дали тя ще се дуелира с Моника, ще стане ясно по-късно.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *