По ГЕРБ-ерски! Наградиха с топла служба МВР-шефа, арестувал Бачев за репликата: „Кметът на Симитли е Еб*л Бойко Борисов“! Виж Тук:

Росен-ТанушевДиректорът на Окръжната дирекция на МВР Благоевград Росен Танушев, който уж засрамен и разкаян депозира оставка заради скандалния арест на бизнесмена Методи Бачев и тя бе веднага приета, всъщност не престоя безработен и един ден.

Според  Struma.com, той  веднага е  бил назначен със заповед на вътрешния министър Бъчварова като началник отдел в София в Дирекция – Национална служба полиция. Не като редови полицай, а като шеф!

От едно хубаво място е преместен на друго още по-хубаво и още по-добре платено.

Всичко това породи доста въпроси у редовите полицаи, а още повече у журналистите. По заповед на МВР-шефа Росен Танушев бе арестуван шефът на „Агромах“ Марин Бачев, който на селско тържество обиди публично Бойко Борисов. В разгара на купона подпийналият бизнесмен заяви по микрофона, че премиерът е спал с кмета на Симитли. Дали на шега, дали под въздействие на алкохола никой не знае.

Случката беше забравена, докато журналист не извади записа и не го публикува в сайта си. Тогава и журналистът и Бачев бяха арестувани по заповед на Танушев за хулиганство и обида на премиера.

Скандалът стана толкова голям, че Румяна Бъчварова отрече да знае за подобен арест, а полицейският шеф под натиска на общественото мнение, че е превишил пълномощията си, подаде оставка.

Само че това се оказа прах, метнат в лицето на обикновените българи. Веднага шумно оповестената оставка Танушев беше тайно назначен в София.

Росен, Бъчарова, Костов
Бъчварова и Костов на крака при Танушев! Какво правят и двамата там?

Бъчварова го порица, че е действал на своя глава, удари една лицемерна реч за свободата на словото, а после тихичко подписа заповедта за новото му назначение.

Е, при това положение как да вярваме, че МВР-министърката не е знаела, че подчиненият й ще извърши този арест?

Как да повярваме, че някой „отгоре“, изпаднал в амок  от яд, не й е наредил да опандизи двамата грешници! А после, заради разразилия се обществен скандал, е заповядал да ги пуснат, а полицаят да си посипе главата с пепел?

За кой ли път лъсна лицемерието на управляващите – искат оставката на някого, приемат я с фанфари по медиите, а после тихомълком му намират по-добра работа, защото е „наш човек“.

Впрочем това не ни изненадва.

Росен Танушев е протеже на главния секретар на МВР Георги Костов и той лично преди 3 месеца отиде с Бъчварова в Благоевград да го награди за добра работа. Точно затова младата надежда на  ГЕРБ  бе „отстранена“, а след това за награда тайно повишена и изстреляна към София да гради кариера.

Подобни бяха и случаите с началника на Шесто РПУ Иван Пепелджийски, както и с колегата му Радослав Сотиров.

За пред хората те подадоха оставки, когато полиция нахлу неправомерно в сградата на ТВ7. Но няколко дни по-късно тихомълком бяха повишени. Пепелджийски  внезапно се изкатери до поста  шеф на Криминална полиция в СДВР, а Сотиров набързо стана началник на Граничен сектор-Елхово.

Подобни „наказания“ получиха и прегрешили заместник-началници  на Гранична полиция. Само преди няколко седмици те метнаха оставки, а после веднага бяха назначени на по-високи постове в Дирекция „Миграция” във вътрешното министерство.

Да питаме ли за морала на управляващите от ГЕРБ?

Да питаме ли какви са тези оставки на доблестни, но прегрешили служители и защо те не отиват на трудовата борса, а след всяко свое прегрешение все повече се издигат в кариерата?

Има ли смисъл изобщо да задаваме въпроси, когато фактите ни водят сами към горчивите отговори.

Мафията никога не се отрича от своите, а като сгазят малко закона, ги премества за награда на по-сенчесто и по-добре платено място.

Нашите управници начело с Бойко Цецко и прочие действат по същия начин!

Тогава мафия ли управлява България?

Или да не питаме, защото ще ни арестуват…?!?! Skandalno.net

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *