Наглост! Вижте как Цецка Цачева хапва вечеря за 1700 лева!

ЦецккаТъжно и разтърсващо писмо на една бедна  майка, което бе публикувано във вестник „Зора“ буквално взриви социалната мрежа.

В него жена на име Елена Иванова разказва потресаваща история как вечеря Цецка Цачева.

„Работя в ресторант и взимам мизерна заплата, за да издържам двете си деца. Снощи се разчу, че госпожа Цачева е решила да вечеря при нас. Настъпи луда суматоха. Първо минаха от НСО да проверят кухнята и заведението да няма някаква опасност за нея. После по телефона тя поръча вечеря за четири души. Взе ни се душичката, защото беше поискала почти цялото меню.

Пристигна, опита ястията, а някои  дори не ги докосна. Щипна оттук, оттам, от всяко по една лъжичка, повече обърна внимание на рибното плато и после си тръгна. Масата остана отрупана с ядене, което можеше да нахрани поне пет семейства и то царски.

За една вечеря госпожата плати без да й мигне окото 1700 лева. Пари, които аз получавам след къртовски труд за четири месеца. Моите деца ядат хляб с маргарин и от най-евтиното кисело мляко, а нейната вечеря беше само от отбрани екопродукти.  А ястията си останаха и ги хвърлихме.

Кажете ми как да живея в държава, в която децата ми гладуват, а някои хора си позволяват каприза да разхищават храна с килограми и да я хвърлят? По телевизията говорят, че нямат пари да увеличат детските, а само за една вечер властниците си поръчват вечеря на цената на детските подаяния за няколко години.

Отчаяна съм и съм потресена от това, което видях, пише младата жена. Ние едва вързваме двата края, а властниците гуляят като милиардери. Ужасена съм от тази държава, завършва писмото си Елена.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

11 коментара

  1. Тая смръдлива дърта кошница! ГЕРБ яхна държавата и прави каквото си иска. Хайде на бас, че вечерята е минала за служебни разходи и парите са от нашите данъци!

  2. След песента „Цъфнал ГЕРБ“ е ред на „Хапнал ГЕРБ“. А заблуденият народ гласува ли, гласува. Просто се чудя кой гласува за тези изроди!

  3. Това не може да е вярно- ГОЛЯМА ЛЪЖА. Вероятно се от джихадистите, който и да спечели изборите в България

    • натали е ТРОЛ като онзи грозния от ХАРИ ПОТЪР И ФИЛОСОВСКИЯТ КАМЪК – с пръчката в лигавия нос

  4. Това не може да е вярно- ГОЛЯМА ЛЪЖА. Вероятно сте от джихадистите. Прости сте и винаги недоволни. Който и да спечели изборите в България, на вас все ви се бърка в задника,та все измисляте нещо за манипулация на общественото мнение. Цецка Цачева е сериозен човек, има достолепно поведение и никога няма да направи това. Заврете се там, откъдето сте се пръкнали, изроди.

    • Натали- само един въпрос- а ти вярваш ли си на писаниците или ти плащат за да ги напишеш? И в двата случая мнението ми за тебе не е от хубавите.

  5. Лъжа,чиста лъжс и е, много, мнооого старо това. С всичко се спекулира, особено, когато си мислите, че, някой е, паднал и скачате отгоре му. Злобни дребни, продажни душици сме. Нека ни.Каквото ни се случва–малко ни е!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *