Полк. Николай Марков: На тези избори договорката е ГЕРБ + Останалите… срещу БСП! Тъй заръча ЦРУ!

Плановете, обещанията, клетвите и личните ангажименти на ключови партийни фигури като Христо Иванов, Отровните, Мая Манолова и Слави Трифонов преди половин година бяха много различни. Тогава София беше обсадена от десетки хиляди протестиращи, обединени от естествения си човешки гняв към престъпната хунта ГЕРБ. В една от палатките на Орлов мост обаче се спотайваше една много известна дама, облечена с мъжки дрехи, за да не я разпознаят. Тя беше началник щаб на военна зона „Орлово гнездо“ и координираше действията на своите нелепи, но все пак войници. В друга секретна зона „Триъгълника“ имаше друг щаб, но той не беше истинския, а служеше за камуфлаж на действителното командване на протестите, което се помещаваше в голяма каменна сграда. Имаше тактика!

След това Борисов се разтърча, направи няколко тегела до американското посолство, обеща им едни яки договори и всичко, което му поискаха… и с тяхна благословия си спретна свой щаб и командване. Позиционира го в близка каменна сграда с изнесен център в една банкова институция. След което цялата държавна машина започна да работи под командването на този център. Освен американците, на помощ на сатрапа Борисов му се притекоха и ЕНП. Пратиха му професионалисти по овладяване на кризи с такъв мащабен характер. И започна бавното овладяване и спихване на протеста. А го правеха бавно, за да не се забележи.

Първите, които бяха обуздани бяха икономическите субекти – фирмите, които финансираха протеста. След това службите удариха оперативните органи за координация, а накрая се заеха и с лидерите – скрити и явни. Всички, до един, бяха привиквани, сплашвани, финансово мотивирани и увещавани да сътрудничат на властта по определената схема. Срещу лидера на ПП „Възраждане“ властта възпали една дузина съдебни дела, Христо Иванов американците си го придумаха, щото си е техен човек, а Слави, Мая и „Отровните“ директно си ги напазаруваха. Като им обещаха, че ще натъманят резултата тъй, че да влязат в парламента. Но там пък ангажимента им е да крепят властта на Борисов като тайни или явни коалиционни партньори. Само БСП не влязоха в договорка с американците и ГЕРБ, затова и те последни изтеглиха от площада своите протестиращи. И точно по тая причина за пореден път американците няма да им позволят да спечелят изборите.

Класическият подход на колониалната американска система у нас с моркова и тоягата даде своя резултат – военните зони опустяха. Протестиращите се демотивираха без да разберат, че теорията и практиката за овладяване на тълпа е в ръцете на най-ниските нива в полицейските структури, но се дирижира директно от инструкторите на ЦРУ.

Мога дори да ви кажа колко точно струва на Бойко Борисов помощта на чуждестранните „експерти“ за овладяването на летния протест – 20 милиона. А колко коства на българския народ- покупката на нови 8 изтребителя F-16, замразяване вовеки на проекта АЕЦ „Белене“, допускаме още 3 американски военни бази на наша територия, а също и две бунища за ядрени отпадъци. Борисов е поел и още ангажименти в ущърб на народа си, но за това ще напиша в друга статия.

Сега предателите на протеста и народа си, зовящи се нагло „опозиция“ и властника Борисов заедно ви предлагат да легитимирате мръсната им договорка отпреди няколко месеца. С поредни фалшиви избори и още по-отвратителна политическа демагогия. Skandalno.net

Полк. Николай Марков, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

10 коментара

  1. НАТО ЕС САЩ СОРОС ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ ВИЕ СТЕ ТЕРОРИСТИЧНИ СЪЮЗИ ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ ЗАЕДНО С БЪЛГАРОУБИЕЦА ПРЕДАТЕЛ И МАФИОТСКАТА МУ ХУНТА ГЕРБ

  2. :) Ами то и БСП не искат да управляват само те, защото не искат и по- скоро бягат от отговорност! Важното е за тях да са в политиката и да лапат, без да имат отговорност! Това е положението!!!!!!!!!!!!!

    • И кво лапат БСП, като вече 12 години са в опозиция?! Или пишем, колкото да не заспим?!

      • Е как кво лапат бре? Само субсидията им е над 1 милион на година. А всички депутати са по комисиите в НС и са на % от далаверите!

  3. Власт – НЕ СЕ ДАВА, А – СЕ ВЗЕМА!
    Ако бяхме – НАРОД, нямаше да има нужда от „отдушници“, като господина!
    И нека веднъж завинаги да престане медийния популизъм, по отношение на Партията, загрижена за хората!
    Та, нима Народът е сляп, за да не вижда, как живеят червените милионери! Да не би да са забогатели с честен труд и пот?!

    • Висарионе, значи предлагаш да не гласуваме нито за ГЕРБ, нито за БСП. Което значи, че пак Бойко ще ни управлява. Само така – още 20 години Бойко, докато България изчезне.

    • Когато управляваха БСП с ДПС ,страната беше добре и спокойна,не преследваха хората в България като диви животни и не рекетираха бизнесмените, имаше и
      по-голяма свобода на медиите и за населението,когато БСП вече не беше във властта, след идването на власт на ББ и ЦЦ, страната ни тръгна стремглаво към дъното и масово биват разболявани или избивани хората,подслушвани,преследвани,контролирани с цецомобили,а институциите използвани като бухалки срещу неудобните,разделиха и населението на гернбери и негербери, живота на хората вече не струва пукната пара и ще останем без население ако продължава така

  4. БЪЛГАРОУБИЕЦА БОРИСОВ ТРЯБВАШЕ ДА Е ПОКОЙНИК ОЩЕ ПЪРВАТА ГОДИНА ОТ ПЪРВИЯ СИ МАНДАТ НАРОД САМО ПОГРОМ ТЕ СПАСЯВА ГЕНОЦИДА ТИ Е ГАРАНЦИЯ ОКО СПИШ ИЛИ ХОДИШ ЗА ГЪБИ

  5. Не вявам ,че Н. Марков ще изтърси подобна глупост!
    Или е лъжа или сте манипулирали изказването му.

  6. Аз лично ще гласувам за тази партия, която обещае да вкара Борисов в затвора, където му е мястото.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *