Полк. Макгрегър пред Т. Карлсън: Тези, които се къпят в Кръвта на Войната, са в Киев и Вашингтон

В понеделник Тъкър Карлсън публикува в X-канала си видео интервю с бившия служител в администрацията на Тръмп и бивш първи съветник на Пентагона, полковник Дъглас Макгрегър, който обясни защо войната в Украйна е докарала САЩ до ръба на „катастрофална война, която лесно може да ни унищожи“.

Карлсън започна интервюто с категоричното си твърдение, че: „почти всичко, което NBC и The NYTimes са ви казали за войната в Украйна, е лъжа“.

„Руската армия е некомпетентна“ – твърдят те. Украйна е демокрация!“ – „Владимир Путин е Хитлер и се опитва да завладее света!“ – „За щастие, украинците побеждават“, изброява Тъкър Карлсън някои от основните опорни точки на лъжливата западна пропаганда.

„Всичките тези твърдения са неверни, а най-лъжливо е последното – добави Карлсън и продължи: – „Украинската армия не печели – всъщност губи и то тежко. Украйна се унищожава. Нейното население е избивано.“

Тук се включи полковник Макгрегър, като заяви, че „повечето американци не знаят нищо за Украйна, защото ако знаеха нещо за историята на Източна Европа, всички в един глас щяха да кажат „Веднага да се измитаме от там!“… защото войните, които са се водили там в продължение на векове и реките от кръв и омраза, които са се излели… това са исторически натрупвания и процеси, от които ние нямаме никаква представа. Ние можем единствено да отидем там и да взривим, да забъркаме кашата… след което не можем да се оправим.“

С напредването на дискусията тонът на коментарите на Макгрегър става все по-зловещ.

Той отбелязва, че президентът Байдън е подписал документ, с който разрешава „заплащане на компенсации на американски войници за участието им в бойните действия в Украйна“, с което издаде, че в Украйна има американски сили, които воюват на терен.

„Би било грешка да се мисли, че руските сили не знаят за този факт“, обяснява пенсионираният полковник, като посочва, че руснаците са изпратили ясно послание с неотдавнашните си прецизни ракетни удари близо до границите на Полша и Молдова. Това руско послание трябва да се разчете така: „Ако си мислите, скъпи западняци, че можете да воювате с нас скрити във военните си бази по западните граници на Украйна, знайте, че ако дойдете тук, ако преминете тези граници, ние ще ви унищожим.“

Трябва да се примирим с тези реалности, защото не можем да ги победим“, отбеляза той, размишлявайки върху факта, че днешната администрация на Белия дом го наричала „непатриот“ заради коментарите му.

Той обобщи ситуацията в Украйна лаконично, но точно: „Ако продължим тази война с Русия на териториите на Централна и Източна Европа, тя ще достигне и до нас тук, в Съединените щати“.

Според Макгрегър „най-умното нещо, което ние американците можем да направим, е да прекратим тази война сега“, и добавя: „Руснаците никога няма да търпят сили на НАТО на украинска земя“.

„През последните седмици хиляди украински войници се предават на парче на руснаците, не защото не искат да се бият; а защото не могат да се бият повече. ВСУ имат толкова много ранени, че не могат да ги евакуират. Пред очите ни тази армия, за която похарчихме толкова много средства, се топи.“

Що се отнася до западното оборудване, с което ВСУ бива снабдявана да води бойните действия, Макгрегър заяви, че „голяма част от военното оборудване, което изпратихме там, е откровено остаряло… то е много старо, не е ново“.

„Интегрираната противовъздушна отбрана (на руснаците) ще свали от небето почти всичко, което лети“, категоричен е Макгрегър.

Той добави: „Какъв ще е следващият ход на Пентагона след като украинската армия е на ръба и на Киев му предстои да се прости с поне половината си територия? Двама бивши американски генерали го заявиха ясно: ще използваме ядрено възпиране с тактическо ядрено оръжие, с което ще кажем на Русия: Ако продължавате да напредвате, ще трябва да използваме ядрено оръжие. Нямало нищо страшно в това да се използват тактически ядрени оръжия с намален заряд. Това били просто съвсем малки ядрени бомбички, които нямало да предизвикат ядрена война. Подобни внушения отправят към населението не една и две американски медии. Тези приказки са абсурдни. Използването на каквото и да е ядрено оръжие ще доведе много бързо до ескалация – буквално за часове, а може и за минути“, категоричен е полковникът от запаса.

В края на предаването си Тъкър Карлсън попита Макгрегър какво мисли за новия официален говорител на украинската армия „ляв американски мъж, преоблечен като жена“ който в неотдавнашна своя официална сводка за военните действия заяви, че „Владимир Путин е вампир, който се къпе в кръвта на украинските деца“.

Макгрегър попита „това транссексуален мъж ли е?“. На което Карлсън отговари: „да, това е човек с фалшиви гърди“.

Макгрегър не пожела да коментира новия транссексуален говорител на въоръжените сили на Украйна но заключи: „Аз мисля, че и всичко останало е фалшиво. Тази война е катастрофа… хората, които се къпят в кръв, са в Киев и Вашингтон“

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Започна се. Валутата на БРИКС. Със златно покритие. Ликвидирането на печатницата на evреиte.
    Ще бъде разрешен обмен в национални валути и забранен такъв в евро, долари и стерлинги.
    Шорош изобщо не иска да се изтегля- налага му се да ликвидира 60% от бизнеса си.
    Точно сега е моментът да сме най- бдителни- от където се изтеглят, оставят погром след себе си сатанинските демони.
    Нещо за независимите от тялото Русия- дайте независимост на единия си крак. И ходете като неврологично болни с неадекватни движения!
    Болни.

  2. Веждито масон се изниза като глист.
    Зеленият чорап обърна лейката и е готов да “защитава” 3 март?! С “народно движение”?
    Честито, само гледайте.
    Шорош обяви изтегляне от 1 януари 2024 от източните Балкани?
    Остава в западните, Молдова и Украйна.
    Колко правят две плюс две?!
    Година и половина.
    После- свобода с Освободителката Русия!
    Русия- в която заплатите и пенсиите се повишиха двойно за две години, която забрани гмо, забрани педофилията, защити традиционните семейни ценности. Защити младите семейства с деца.
    Вие, “независимите”.
    Явно не искате евтин петрол- за 26 стотинки на литър.
    Отцепете си крака от тялото и го ампутирайте- за да бъде независим.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *