Поли Генова изуми всички: От „Евровизия“ кацна направо на сцената на „Като две капки вода“

Поли плачеПоли Генова явно я кара само на адреналин.

След като се класира на рекордното за България четвърто място на „Евровизия“ късно през нощта в събота срещу неделя, тя се приземи в България, даде набързо няколко интервюта и вместо да си почине, се завтече да репетира в студиото на „Като две капки вода“.

Въпреки преумората, тя изпълни блестящо песента на Маргарита Хранова „Оставаме“ пред очите на самата певица, която се разплака. Поли също се разплака от пренапрежение, от заряда на песента и от факта, че част от героите на филма „Оркестър без име“ вече не са между живите.

На практика певицата не беше спала две денонощия, но се представи достойно и даже гримьорите я бяха докарали на външен вид като оригинала.

Поли НелиКога е научила текста, кога е репетирала, само тя си знае. Но за да не пропадне шоуто, се появи, макар и последна на сцената, за да имат време поне да я гримират.

Всеки друг би си взел почивка. Всеки би свалил напрежението с малко сън, но не и тя. Малкият боец вдигна публиката на крака, стана и журито, станаха и останалите участници.

А Марги Хранова прегърна разплакана двойничката си.

Браво, Поли!

Не всеки го може това.

Поздрави за успеха и за волята! Skandalno.net

ВИЖТЕ ВИДЕОТО ТУК:

http://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/tema-kato-dve-kapki-voda/poli-genova-izpravi-na-kraka-horata-v-kato-dve-kapki-voda-6053836

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *