Поли Генова губи „Евровизия“, но печели „Като две капки вода“!

Поли Йорданка
Поли почти отлично имитира Йорданка Христова

Поли Генова не е спечелила нито един лайв на „Като две капки вода“, но в същото време води класацията.

Този феномен доста дразни зрителите, които си имат други фаворити – Орлин, Калин и Преслава.

Обикновено журито дава по 9 или 8 точки на певицата, но след като се прибави гласуването на съотборниците и най-вече на зрителското, което никой не може да провери, тя се оказа фаворит за спечелването на наградата.

Това адски дразни, защото като имитатор тя определено не се справя добре.

Много по-добре от нея се справят Калин Врачански и Дуетът, който от пародия се превърна наистина в забавно явление. Прея също се представя много добре, но незнайно защо все виси на дъното на таблицата. Джулия на няколко пъти показа добри умения, въпреки че не е певица, но все получава тройки поради липса на двойки.

Най-странен е „лошият късмет“ на Орлин Павлов, който непрекъснато имитира жени, пее на фалцет, справя се със задачата, но оценките му са ниски, въпреки че се раздава дотолкова, че по време на едно от превъплащенията си изгуби и токчето на обувката си.

Доста хора вече смятат, че шоуто е нагласено, Поли я бутат напред, за да се чува името й и да я напомпат с повече популярност за явяването си на „Евровизия“. Макар че според букмейкърите тя ще се класира на второ или трето място в конкурса за български представител на „Евровизия“, за компенсация Магърдич е решил да я обяви за победител в „Като две капки вода“ и да я утеши с една кола.

В интерес на истината, тя пък се раздава докрай. Едновременно ходи на всички подготвителни концерти на „Евровизия“ и сварва да изиграе ролята си и в българското шоу. Ако не друго, то трудолюбието й не може да се отрече, признават хора от бранша.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/z7_scRSyT9k

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *