Политиците в Истерия от Референдума на Слави! Размазват го с Мръсни Хватки и Закон за задължително гласуване!

СлавиСлед огромната платена медийна атака срещу Слави Трифонов, която не даде никакви резултати, в битката с него се включи тежката артилерия – депутатите.

Днес те направиха врътка, за която отдавна се говореше, че ще сторят. Приеха промени в Изборния кодекс, според които референдумите няма да могат да се провеждат паралелно с други избори. За тях ще се насрочва отделна дата.

Така референдумът, иницииран от  Слави Трифонов и подкрепен от над 600 хиляди души, ще бъде насрочен за „мъртвите“ политически месеци юли или август. Време, в което почти всички са в отпуска и няма да могат до отидат до урните.

По този начин политиците искат да са сигурни, че референдумът няма да мине и няма да бъдат застрашени от нищо.

Залогът е много голям, защото Дългия иска няколко неща, които биха попречили на сладкия партиен и депутатски живот.

Той настоява броят на депутатите в парламента да се намали двойно и там да заседават 120 души, тъй като 240 са прекалено много за малка държава като нашата.

Настоява още вотът да бъде напълно мажоритарен и да не бъде обвързан с партийни кандидатури, а да се гласува за личности.

Слави кондертОсвен това Слави посяга на най-милото на партиите – субсидиите им. Досега те получаваха милиони от парите на българския данъкоплатец, а Слави настоява от тук насетне да се издържат от членски внос.

Напълно обяснимо, този референдум бърка в сърцата и джобовете на политическата върхушка и нарушава комфорта й. Сума ти професионални депутати могат да останат извън парламента, а милионите, с които се субсидират смешни партии като тази на Светльо Витков да се изпарят!

За останалите милиони не ни се мисли даже.

Така Слави, след като бе изкаран педофил, любител на малки циганчета, хомосексуалист и едновременно ненаситен женкар, а накрая му беше пришита и една офшорка, не можа да бъде съборен от медите, но пък политическите изедници с един замах му затвориха устата.

Референдумът ще се състои в някой жегав почивен ден в отпускарско време, а липсата на гласуващи ще бъде обяснена с липса на интерес към допитването и самия Слави.

Политическата класа с един замах се отърва от противника си.

В същото време днес бе прието, че на референдум може да гласува който си пожелае, но за президент и депутати изборите стават задължителни.

Ако не отидеш до урната – глоба и лишаване от социални помощи.

По-голям натиск върху народа не е имало никога в България, дори през фашизма.

Честито, българи!

Ще продължаваме ли да мълчим? В човешката история обикновено след такава политическа наглост, следва Революция!

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/sKO_lmTTUMc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. нов бардак става само с нови „курви „а не с референдуми.
    затова всички стари политически мастии които са във власта от 27 години трябва да бъдат изметени с улични протести.
    във властта трябва да влязат млади чесни образовани некорумпирани и достойни хора с ново мислене до 40-45г.възраст,необремени с ДС или комунистическо потекло и минало.

  2. Референдумът е важен! Нека народът каже – баста. 120 депутата стигат, даже са ни много.

  3. Възможно ли е да се проведе по електронен път (с електронно гласуване). Тогава ще гласувам през телефона даже и от Сусурлево :)

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *