Под американски натиск ООН отказа да разследва взривяването на „Северен поток“ (С ВИДЕО)

Съвета за сигурност на ООН отказа да назначи независимо разследване на взривяването на газопроводите „Северен поток“, свързващи Русия и Германия и довело до мащабна екологична катастрофа в Балтийско море.

Само Русия, Китай и Бразилия гласуваха в подкрепа на разследването, а останалите 12 членове на Съвета се въздържаха. За да бъде прието предложеението бяха необходими поне девет гласа „за“, както и да не бъде наложено вето от страна на Русия, Китай, Франция, САЩ или Великобритания- петте страни постоянни членове на Съвета за сигурност на ООН.

„Решението да не се подкрепи такова разследване е абсурдно. Без обективно и прозрачно международно разследване няма да бъде разкрита истината за случилото се“, заяви след  гласуването посланикът на Русия в ООН Василий Небензя.

Взривовете на тръбопровода стана в изключителните икономически зони на Швеция и Дания. Миналия месец Швеция, Дания и Германия заявиха, че техните собствени отделни разследвания от страна на националните органи все още продължават и Русия е била информирана. Нещо, което според руската страна е нагла лъжа. Русия не получава никаква информация за текущите национални разследвания по взривяването на Северен поток в Германия, Швеция и Дания. В съвместно писмо до Съвета за сигурност и трите държави признават, че щетите са причинени от „мощни експлозии, дължащи се на саботаж“. САЩ и НАТО също нарекоха взривовете „саботаж“.

Почти всички от членовете на Съвета за сигурност, които се въздържаха от гласуване, са западни държави. Те заявиха, че не са подкрепили руското предложение за независимо разследване на ООН, защото имали пълно доверие в националните разследвания на Германия, Швеция и Дания. Затова считат, че не са необходими действия от страна на ООН.

Гледайте коментар по темата на геополитическия анализатор Александър Сивилов:

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/bEYZnh7AgcU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

29 коментара

  1. ООН е организация, която трябва да отърси глобалисткото въже на САЩ от себе си и да стане истински Парламент на Земята. Това е толкова дълъг път, но важното е, че по него вече има движение в правилната посока.

    • Спасението е дръвник за всеки докоснал се до ООн-то и всички нейни дъщерни НПО-та и метастази. Това сатанинско нещо е изключително вредно за всеки човек.

  2. ООН-ОРГАНИЗАЦИЯ НА ОБЕДИНЕНИТЕ НЕОФАШИСТИ.
    СПЕШНО СЪЗДАВАНЕ НА ОРГАНИЗАЦИЯ НА НЕЗАВИСИМИТЕ ДЪРЖАВИ.
    В СЕГАШНАТА ОРГАНИЗАЦИЯ ЩЕ ОСТАНАТ САМО РОБИТЕ ЗАВИСИМИ ОТ ГЛОБАЛИСТИТЕ.
    НОВАТА ОРГАНИЗАЦИЯ ТРЯБВА ДА БЪДЕ В МОСКАВА ИЛИ ПЕКИН.

    • Който има нужда организация да си прави, за да доказва своята независимост.
      Когато България е била независима е нямало подобни сатанински организации, за да ни доказват колко сме независими, така че спокойно мога да мина и без разни парапитеци да доказват колко съм независим.
      От малък мразя всеки плашипутарник назначен да ми дава насоки в живота.

      • О т писанието се разбира че си платено мекере на сорос.

      • Абсолютно, плаща ми с розови български дупенца и загладен мозък.

  3. Мръсниците са ясни за света, ясни са и дебилите, които ще плащат фактурата. За „ЩАСТИЕ“ и ние сме между тях.Вчера наблюдавах ОВЧАТА наивност на Цветанка Ризова когато интервюираше Костадинов.С каква детска муцуна пита, ами като нямаме армия кой ще ни пази (от Русия) разбира се.

    • Аз се учудвам на здравината на нервите на всеки, който може да гледа Цветанка Ризова повече от 5 мин., но въпросите кой ще ни храни като по нареждане на ЕС си затрихме икономиката и селското стопанство и кой ще ни пази, даже от африканските скакалци, като „мощната ни армия“ е от около 40 000 човека и то такива, че двама 17-18 годишни циганина бият един „командос“, а го спасява пенсионирана детска учителка, си остават. Има и друг важен въпрос – кой ще ни разреши да излезем като им трябваме – в качеството си на дойна крава и пушечно месо. Някой ще каже няма какво да доят от нас. Няма ли? Колко пари им дадохме за ваксини, голяма част от които бракувахме или подарихме, но купуваме нови? Злато, мед, уранова руда изнасят ли? Аз също съм ЗА да излезем от ЕС и НАТО – ВЧЕРА !!! Но как ще стане това на практика? Без отговор на този въпрос всички приказки в тази посока си остават гол популизъм.

  4. Въставай народе български на 2 април избери излизане от НАТО и ЕС за да оцелее България пътя е “ ВЪЗРАЖДАНЕ „

    • Българският народ е около 5-600 000, всичко останало е поданици на сатаната. За населението на България говоря. Та това ще е макс от гласовете за възраждане и вън от ес и нато. Предполагам има едни 20% неосъзнати и лесни за манипулация, но дори да се стреснат и гласуват за антинатовски сили, пак не стигат. Единственото спасение за България и българите е кърваво….

  5. Гледайте предаването “Чиста съвест” на Иван Герасимов за химическите пръскания- с благословията на ООН ни пръскат с тежки метали, наночастици, графен и бойни отр. в-ва, използвани в корейската и виетнамската война. КарбоWCки, просещ с мили очички парички от екрана, е отказал да излъчи предаването с него.
    Резултатите от пръсканията са всякакви заболявания, мутации и смърт.
    Управляващите ни знаят.
    Разпространявайте-хората да са наясно.
    Извинявам се, че не е по темата, но е важно и свързано със сатанюгите оон.

    • Много отдавна всичко е по темата – темата избиване на православните българи и руснаци….
      Който не го вижда или твърди обратното, че сатаната и слугите му ни спасяват си заслужават пръскането, войната, бесилото, дръвника……

  6. Гласувах за Възраждане, сега мисля да гласувам за No 21 – Вън от ЕС и НАТО.
    Там е и Пламен Пасков, когото харесвам и чета от време на време.

  7. Планетата ни Земя има капацитета да изхрани човешко население от поне 300 милиарда.
    Осем милиарда, настоящото население, може да се побере на площ от 88 квадратни километра. На разстояние метър един от друг!
    Разбирате ли за каква огромна дяволска измама става въпрос?
    С кемтрейлс, тровенията- избиват нас, избиват екосистемите- растения, дървета, риби, животни.
    Имаме работа с нещо, което не е от божествен произход и е вероятно синтетично. Иска да спре фотосинтезата-да нямаме кислород. Това нещо е сатана, или както искате го наречете. То иска да унищожи Живота, даден ни от Бог!

    • Въпроса е колко хора го разбират това.
      Ние тука може и да сме наясно, но няма как да се обясни на вЕрващите, а и не съм сигурен дали си заслужава напъна?
      Вече взех да се съгласявам със сеещите смърт чрез ваксини, че маймуноподобните готови да подложат на генна терапия децата си са загубили правото да им се отварят очите. В края на краищата, сами са се отрекли от Божиите закони и се дупят пред сатаната. Не е много християнско, но явно омразата ми към рептилите ме превръща в сатанист :)

      • Омразата ти към рептилиите не те превръща в сатанист, а точно обратното!
        Който разбрал-разбрал. Общо събуждане няма да има. Те няма да оцелеят. Помисли ти какво можеш да направиш. Също ако намериш начин за общуване извън общото пространство- пиши. Не успявам да следя подробно събитията и коментарите- но време е.

      • Винаги имам време. Аз сам съм си шеф и мога да се отсвиря колкото ми е кеф. :)
        Само пиши кога и къде?

      • Начинът ще го намериш. Ако го искаш. Ще разбера.
        Да бъде Божията воля!

      • То в края на краищата и не виждам защо да блъскаме и трупаме чували с пари, като скоро няма да стават и за тоалетна хартия. По-добре бедни и свободни отколкото заблудени, че разполагаме с нещо, така че казвай :)

      • Идея за друг канал на комуникация?

      • Сега ще измисля един мейл… fuckgendereu @ abv.bg , пък като се чуем ще ти дам реален :)

    • Мина, да изхрани е едно, а да живее в охолство съвсем друго. Това, за което говориш във фантастиката му викат тераформиране, а в игрите от край време се прилага безмилостно върху по-слаборазвити цивилизации. Стар фен съм на космическите стратегии, та знам. Обаче реалното и виртуалното са далеч едно от друго. Не отричам, че има проекти с изчисления, които разглеждат подобна критична маса човеци, но ще ти дам пример от едно мое лично наблюдение. Гледах рибки, в 54 литров аквариум, с постояннен опит, да им подобря средата. Четох за различните видове, температури, типове храни, особености на средата и въпреки това в този аквариум оцеляваха винаги максимум 26 рибки, ако добавя една нова или тя или някоя от вече обитаващите го, почти за ден, умираше. Не знаем, какво е написал Той, в нашите глави. Теоретично е едно, а практиката ще покаже. Ясно е, че в мегаполисите живеят на гъсто, но дали това може да стане на цялата Земя, само Господ знае, а и какъв живот ще е това. Аз смятам, че системата е саморегулираща се, но трябва нивото да е еднакво.

      • Иване,
        Да ти дам и аз един пример:
        Когато бях на 12 години получих подарък от приятел на баща ми- рибар: 12 рибки бебета гупи.
        Не бях чела, не знаех нищо и не четох.
        Сложих ги в аквариума-24 литров. Ходих до минералните бани няколко пъти с колелото за вода.
        След шест месеца всичките 12 гупи бяха големи рибки и нито една не умря. Водата в аквариума беше кристално чиста-без филтър.
        Когато приятелят на баща ми, светла им памет, дойде у нас- не можа да повярва какво вижда. В последствие получих подарък от него- още рибки. Така се развъждаха, че нямаше нужда да участвам в процеса. Дори не вадех бебетата-те се криеха и оцеляваха сами. После ставаха големи шарени красиви рибки. Това продължи години наред.

      • Лошото е, че не всички рибки са гупи, които живеят и в локвите. В човешки еквивалент има едни наши съжители, които могат и 300 милиарда да станат, само да има кой да ги храни, но не всички са такива.

    • Няма никакъв майтап, чакам мейл :)
      Дано има модератор в момента да изтрие поста, след като си видяла мейла.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *