Костадинов: България може да е независима държава, за НАТО сме единствено плацдарм, на който да си разполагат базите срещу Русия (С ВИДЕО)

Откакто влязохме в НАТО българският отбранителен потенциал бе наммален 3 пъти, посочи лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов в ефира на бТВ. Той бе гост в предаването „Лице в лице“. За НАТО България е нужна не като силна държава, а като плацдарм, където да се разполага бази срещу Русия, посочи той. Според него „Условието пред България да стане член на НАТО беше да се разоръжи“.

Когато американците бомбардират някого в Сирия, както направиха и онзи ден – това е демократично. Когато обаче руснаците бомбардират Киев – това е недемократично. Това е двоен стандарт, каза Костадинов.

„Вярвам страшно много в българския народ. Аз друг народ нямам. Вярвам страшно много в българската държава, която е най-старата национална държава в Европа. Ние сме създатели на европейската цивилизация. Ние, „Възраждане“ сме най-проевропейската организация, много пъти ни обвиняват в антиевропейска реторика, а всъщност е точно обратното“. Това заяви лидерът на партия „Възраждане“ в ефира на Би Ти Ви.

„Свободата е всичко. Най-вече правото на избор да решаваш какъв да бъде твоят живот. Не някой друг да решава и да ти казва, че той знае по-добре от теб как трябва да живееш… че ти няма смисъл да се опитваш да разсъждаваш дори по темата, защото някой друг вече е взел решението и от теб се очаква само да изпълняваш заповеди“, каза още Костадинов. Според него през последните 33 години България е територия, управлявана отвън.

Той обясни и че в хода на събирането на подписи за провеждането на референдум срещу приемането на еврото социолози, политици и анализатори се опитват поръчково да подкопават процеса като говорят, че хората не трябва да бъдат питани по този въпрос, защото те не разбират от темата и това е опасно за демокрацията.

„Това е доказателство, че живеем в тоталитарна система, при която една евро-атлантическа клика решава какво знаят хората и какво- не… и говори от тяхно име, което е пълен абсурд. Затова ние призоваваме българските граждани да изберат свободата, което е най-трудния избор“, обясни лидерът на „Възраждане“.

Костадинов даде пример с най-демократичната според западните стандарти страна Швейцария и попита как така там референдумите са основополагащи и хората биват питани за какво ли не, а тук някои ги считат за опасни, както и каква е разликата между българите и швейцарците.

„В кампанията ние обясняваме на хората най-важното нещо – че те могат всичко и че от тях зависи всичко. За разлика от всички останали, които през последните 33 години, пък и преди това ни внушаваха, че не можем нищо, освен да се кланяме на запад и от нас не зависи нищо“, обясни Костадинов.

Ако България се управлява от достойни държавници, а не от политици, които мислят само как да изкарат мандата си, вече можеше да се завърши процеса по превъоръжаване на българската армия, коментира още той, и подчерта, че след влизането ни в НАТО отбранителният потенциал на страната ни е намален три пъти. Даде и личен пример – когато е служил в армията, тя е наброявала 56 000 души, а сега е едва около 15 хиляди.

Партийният лидер спомена и разговор със свой колега, който се е пошегувал, че въпреки напредналата си възраст, ако сега го мобилизират в армията, пак ще е сред най-ценните кадри, защото техниката, с която е обучаван да стреля преди 30 години в казармата, все още е на въоръжение. Той обясни и че световния стандарт е такъв, че на всеки 10-15 години армията трябва да бъде превъоръжавана с нови оръжейни системи,

„За НАТО България е нужна не като силно въоръжена държава, а като плацдарм, като територия, на която западните сили да разполагат свои бази“, обясни той и заключи, че основното изискване към България, за да влезе в Алианса е било да се разоръжи.

Костадинов изрази и сериозни съмнения, че съюзниците ни от НАТО ще ни защитят, ако бъдем нападнати. Попита обаче и кой би ни нападнал, след като единствената ни съседка, която не е част от НАТО, е Сърбия, а от другата страна на Черно море са Русия, Украйна и Грузия. „Чакаме ли от тях някой да ни нападне“, попита той.

Относно войната в Украйна, Костадинов обясни, че от години насам Киев е водил „необявена гражданска война срещу собственото си население, включително и срещу българското население там“.

„Украйна исторически, културно и етнически е нееразделна част от Русия. Неслучайно Киев е наричан „майката на всички руски градове“. Да не забравяме, че в Украйна живеят 15 милиона руснаци официално, а рускоговорящите са над 60 % от цялото й население. Затова и Путин се намеси – за да защити тези хора, техните човешки права, а други от тях от геноцид“, каза Костадинов и се възмути, че когато американците бомбардират някого, това е определяно за демократично, а когато го прави Русия – не.

„Това е лицемерие и двоен стандарт“, заяви той.

„България може да е независима държава. Имаме ли право на избор, аз смятам, че можем. Ние от „Възраждане“ смятаме, че можем. И точно това е разликата между нас и всички останали. Затова и нашият надслов на кампанията е „избери свободата“. Свободата означава да избираш. Робите нямат право на избор, на тях им казват „ние с вас имаме общностни ангажименти към Европа и трябва да ги спазваме“, смята той.

Според Костадинов най-големият проблем на страната ни е демографската катастрофа. Той обясни, че „Възраждане“ има програма за решаването на проблема, която са предлагали и на други партии.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

28 коментара

  1. Казано кратко, ние признаваме свободата, но за всички. Ние приемаме правилата, но като равни. Ние сме готови за партньорство, но взаимоизгодно. Ние сме част, но от еднаквите възможности. Ние признаваме играта, но с ясни правила и без измама. Това е!
    Всякакви там, „ние сме европейци“, „за демократично бъдеще“, „към светлите хоризонти“ и други дълги топки по наклонен терен, да ги гонят други!

    Дано на практика да е така, когато жезълът на властта, влезе в ръцете му. Това е изкушение, което единици могат да преминат и още по-малко, чисти.

  2. Смях се с глас, когато си представих, как бих нарисувал другарката Ризова след това торнадо, с което я отнесе Костадинов. Опулени до рамките на очилата очи, отворена дали от изненада или в опит да каже нещо, уста и всичко това, под вдигната кучешка опашка. Рекламен билборд на „Възраждане“. Изберете свободата, за да не попаднете на кучето …

  3. Костаднов е нашата надежда! Умен човек, изпратен от Бога!

    • Който мрази „възраждане“, поне да гласува за „вън от ЕС и НАТО“. Там също има свестни българи.
      При леваците и болен сидеровото творение има доста мръсна сорсоидна сган.

      • Tо и ти на всяка манджа мерудия. Разбираш ги нещата :))

      • Ок, приемам забележката и те оставям да пишеш вместо мен. Отивам да си паса кравата, която е виновна за глобалното затопляне :)

  4. Няколко баржи с по 1500 тона метанол си плуват по охайо ривъра и се блъскат свободно и безконтролно. Очевидно няколкото взривени влака не стигат да изтровят населението и почнаха екстри с кораби. :)

    • Охайо е червен щат, нали? Е, значи бидето не е забравил обещанието си да se разправя с републиканските гласоподаватели/тръмпистите.

  5. Умирам от желание да видя в един дебат Коцето, еднокнижника, Кирето,генерал Янев, генерал Атанасов, че и Карадаиъ, които са убедени, че парламентът им е гарантиран.Бойчето,мъдрия, няма да си позволи никога такъв дебат,щото си знае, че е нулев, че става само за срещи с бабички и с попове.Пък Цветанката направи такова детинско, такова овчо питане,че да се просълзи човек.Ами кой ще ни пази, ако не е НАТО. Какво да и отговориш, ами англичаните и американците ще ни пазят от Русия мисирке.

  6. ВНИМАНИЕ!
    Четох някъде че жената на Коцето била в някаква НПО и харчела парите на сорос !
    Така че този път съм за No21 – Вън от ЕС и НАТО.

    • Хубаво. Аз пък гледам разни седесари в листите на вън от натото и джендърхалифата, които после бяха в атака, а сега ни вадят от там където ни натикаха…..
      Не казвам, че няма свестни хора там, само отбелязвам факти за тях, а не за жените им или лелите им….

  7. После, не ви ли прави впечатление честото показване на Костадинов по медиите !
    Дали не е контролирана опозиция ?!
    Затова за No21 – Вън от ЕС и НАТО.

    • Нали сега е платено, плащаш и те показват?
      Нямаш пари да плащат и те скриват …..

    • Според мен е напълно контролирана опозиция. Излъга за кемтрейлс, излъга за сзо, изманипулира “революцията” с един граждански протест, който въвлече в непродуктивни преговори. Има връзки с Врабевски, който е човек на Клинтън(рокфелер), който е чворош.
      Има достатъчно материали, които на мен вече не са ми нужни.
      Поредния купен предател. Най-големия- защото измами половин милион българи!
      И гласуваха за промените в закона за отбраната и въоръжените сили, за да ви изпращат на натовския фронт. Принудително!

      • Супер, давайте да отсвирим възраждане и всички да гласуваме да ДБППЛГБТ+. Така поне веднъж за винаги ще избием всички предатели и ще заличим мръсната държавица България.
        Изборите наближават, така че е време за антиагитация……..
        Имам доста гадни факти дори за хората дето се готвиш да гласуваш, които са измамели 9 млн. българи, но не смятам да падам на това ниво.
        Здраве да е, дано не спечели възраждане, а кирчу-кокорчо и джуджето хаяско….

      • Това е положението, FuckEu.
        Продадени и предадени сме.
        Ще гласувам, въпреки омразата и недоверието ми в системата. Вероятно ще гласувам за последен път. А ти се готви за предстоящото.
        Не членувам в партии и никога няма да членувам. За мен цялата система е изгнила и прокапала и трябва да бъде погребана.

      • Аз също не вярвам на системата и не съм бил член на партия. За мен партиите са измислени да разделят народа, за да се тика в дадена посока по-лесно. Това обаче не означава, че ще се откажа от правото си на глас……. докато все още може де, защото скоро и това ще ни забранят.
        –––––––––––––
        Иначе ми дреме на шпека за кеймтрейлс, или кой кого излъгал.
        То ако се ръководихме кой кого излъгал, кого ев@л и колко злини направил, още 91 г. трябваше да има хиляди обесени по дърветата, ама като гледам груповият секс си продължава и най-големите еб@чи получават най-сочните дупари пък умните НЕизлъгани плюят тези дето се опитват да ги спасяват. И после всеки се пери да обяснява как в България нямало лидери …… Няма я, то и Бог да ви се представи за лидер и него ще оплюят. Затова марш в Осрайна да си научите уроците.

  8. Костадинов:
    “Няма chemtrails, няма страшно и от сзо”.
    Източник с видео на Костадинов: the bulgarian times

    П.П. Пълен продажник и слуга на сатанюгите. И на чворош!
    Изводите си ги направете, след като изгледате видеото на поредния пробит цървул!

    • Очевидно не ми се отдава да обясня, че докато България е член на нато и ес никой няма да ни разреши да се води политика за българите. Каквото и да било – кемтрейлс ……и всякакви производни на злото идват от там, затова винаги ми е било смешно дадена партия като вземе да чете и представя някаква си програма-план ….. Ква програма, кви пет лева, като никой няма да им разреши никакви политики отклоняващи се от кефа на британоварварите.
      Дори е смешно да вярваме в подобни мантри.

    • С емоциите напред само „джонга“(цицина) на челото ще си докараш. Този компот „вън от…“ едва ли е по-свестен. За Пламен Пасков бих гласувал, без да се замисля, но той е там не за да влезе в НС, а за да може да каже на народа, скаран с Интернет, какво мисли и как бихме могли да се вдигнем на крака. Все пак до някои хора достигат само СМРАДовете. Такава бърза и логична мисъл като Костадинов, малко хора притежават и не можем да го задраскаме заради кемтрейлса или грешно вдигната ръка.

      • Има и други свестни хора в коалицията и е много по-добре да се гласува за тях, отколкото да не се гласува или с онази изгъзица – не подкрепям никой, която в действителност подкрепя опуленият педераст и мутрЮ-турчина.

      • Разпиляването на вота е глас за войната. Тези избори са почти референдум. Събитията се ускоряват и играчите в този световен конфликт местят все по-бързо фигурите. Още на Великден, могат да вземат нашата пешка и да атакуват с нея. Няма за кога да мерим, трябва да се играе ва банк. Ако е наш Костадинов, има шанс, ако не, ще се видим в окопите.

      • Аз не казвам да се разпиляват, а да гласуват за тях, които не харесват възраждане или ги мразят или кой каквото се сети и неще за тях….
        Ако ги нямаше възраждане също бих гласувал за вън от ЕС и НАТО, пред това да оставя джендърите да решават съдбата ми.

      • Пламен Пасков не е това, което си мислиш! Той се стреми към власт. Не е толкова невинен, колкото изглежда. Не му е мястото тук и сега да говоря. Ще гласувам твърдо за Възраждане, защото това е единственият избор в момента. Не си правя илюзии, че са идеални, нито че са съвършени. Като нищо може да се съблазнят и да се покварят, но ние трябва да гласуваме и това е единственият правилен избор в момента. Как ще се развият нещата и какво ще стане само Бог знае.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *