Плевнелиев категорично: ПУТИН Е ЗАПЛАХА № 1 ЗА БЪЛГАРИЯ! Трябва да Скъсаме ПОРОЧНАТА СИ ПЪПНА ВРЪВ С РУСИЯ! Иначе ще ни изхвърлят и от ЕС, и от НАТО!

Тежки ще са последствията за България и света заради преизбирането на Владимир Путин за президент на Русия, мрачно коментира Росен Плевнелиев.

Политиката на Путин е вредна, защото е морално- остаряла. Той се води по доктрини от 19-ти век и си мисли, че Великите сили още имат зони на влияние, които трябва да бранят, заяви Плевнелиев в тв. интервю от тази сутрин.

България много сбърка, че не изгони руски дипломати. С този акт щяхме да заявим категорично принадлежността си към семейството на ЕС и НАТО – те са нашето бъдеще, затова трябва да се държим здраво за тях. Вечното историческо разкрачено положение на България между Европа и Русия, трябва веднъж завинаги да се прекъсне, коментира още бившият президент.

„Докато бях Президент, руснаците неведнъж се опитаха да нарушат въздушното ни пространство, но аз спирах самолетите им. И в случая „Скрипал“ държавата ни трябваше да постъпи по същия начин – да покаже характер. Но не го направи“, кахъри се Плевнелиев.

Русия не е демократична страна. Там няма върховенство на закона. Затова трябва да се държим здраво в семейството на ЕС“, посъветва още бившият президент.

Решението на правителството да не гоним руски дипломати заради случая „Скрипал“, поляризира отношенията вътре в коалицията. Показателно е, че заради това си решение премиерът Борисов беше порицан дори от най- верния си човек – вицето Цветан Цветанов. Бившият президент Росен Плевнелиев е силно притеснен и от факта, че не сме показали достатъчно крайна солидарност с Великобритания – която междувпрочем още не е показала нито едно доказателство срещу Русия за отравянето на шпионина Скрипал.

Путин застрашава света, според Росен Плевнелиев

Цветан Цветанов пък вчера се „ужаси“, че имало сили в България, които се опитвали „да изведят страната от ЕС и НАТО и да я присъединят към Евразийския съюз“. Затова, физкултурникът се е заел с нелеката задача подпомогнат финансово от соросоидната фондация „Конрад Аденауер“, да продължи да громи комунизма – и то с удвоени сили. Цветанов се закани да извади цялата истина за „комунистическия режим“ чрез Комисията по досиетата.

И Цветанов, и Плевнелиев явно живеят в някаква алтернативна тяхна си вселена! Ето защо:  Социологическите изследвания онзи ден показаха, че над 90% от българите одобряват позицията на страната ни да не гони руски дипломати. Но волята на народа едва ли интересува особено ГЕРБ. За тях има значение единствено какво мислят господарите им в Брюксел и Вашингтон.

Бъдете сигурни, че ако утре ни посети някой американски конгресмен, или при по- сериозен натиск от западните посолства и ЦРУ, назначените ни от Вашингтон гербаджийски управленци много бързо ще се извъртят и ще изгонят колкото руски дипломати им заповядат. Истината е, че бойката позиция на Бойко по случая „Скрипал“ стана възможна по една единствена причина: Западът се отказа от коза си „Скрипал“ и тръгна да потулва случая. Защото усети, че стаава смешен с несъстоятелната си истерия срещу Русия, която така и не съумя да подкрепи с никакви доказателства за пред света. Skandalno.net 

Автор: Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

25 коментара

    • МРЪСНИК МРЪСЕН БИВШИЯТ НИ ПРЕЗИДЕНТ РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ ПРЕДАТЕЛ ЛИЖЕ ГЪЗА НА АМЕРИКАНЦИТЕ И ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ ГНУС РАЗПРАНА НЕБЛАГОДАРНА ЗАТОВА ЧЕ РУСИЯ СИ ДАЛА ЖИВОТА С МНОГО ЖЕРТВИ ДА ОСВОБОДИ БЪЛГАРИЯ ОТ ТУРСКО РОБСТВО!ДОБРЕ ЧЕ ВЕЧЕ НЕ НИ Е ПРЕЗИДЕНТ И ДАНО НИКОГА ПОВЕЧЕ ДА НЕ НИ БЪДЕ ПРЕЗИДЕНТ ДАНО ИЗГНИЕ В НЯКОЯ КАНАВКА ТАЯ ТВАР ГНУСНА ТАКА НАРЕЧЕНОТО СЪЩЕСТВО ПРЕЗИДЕНТ

  1. Боклукът е боклук трябва да се рециклира иначе е непреятна миризма в конкретният случай

  2. Ей мръсен помияр и предател на България!!!Ти само можеш да си мечтаеш да си такъв като В.В. Путин.За разлика на теб той служи на страната и народа си!!! А не е слуга и подлога на Вашингтон като теб!!!Ти си най нещастният Президент на България за всички времена!!! И такъв ще останеш във историята!!!Еворатлантически БОКЛУК!!!

  3. Как така хем е заплаха номер едно ,пак не можа да ликвидират един агент колко тъп трябва да си или се правиш на тъп, според мен и двете за да вярваш ,че някой ще използва бойно отровно вещество за подобен акт при условие ,че неговата структура и производство както и произход са отдавна ясни ,това е равносилно на това да направиш престъпление да си оставиш отпечатаците при условие ,че полицията ги има ,все още неса допуснати руските специалисти до колкото ми е известно до агента за вземане на проби или неса предоставени такива за изследване на последните ,в такъв случаи може да си дрънкаш и плюваш колкото си искаш доказателства нямаш,а този сценарий е вече банален ,случая с Ирак и Садам Хюсеин,после Сирия и Башар Асад ,явно има напредък и то сериозен след като и мутрата тъпа се сепна и отказа да изгони руските дипломати поне на този етап,няма да се учудя ако се окаже ,че всъщност нее използвано това вещество а нещо съвсем друго защото шансовете за оцеляване след такова отравяне са никакви, глупаво мръсно, Долно гнусно долнопробно същество ,родено от майка и баща канибали мазохисти в условията на насилствен аборт

  4. Мдааааа, Русия си има Путин, а ние си имаме пyтьо!!! Отвратителна „ирландска пастирка“, явно са я скъсали от eбaне!!!!!

  5. Банов, Банов, един ден не е минал без да изръсиш някоя тъпня! Тая Деса да земе да ти скъси каишката и да те кара да миеш по-често чиниите в къщи, че напоследък много те е отпуснала и се глупости говориш…Неспасяем си просто…

  6. Този е пълен педал казвам ви го този не е мъж ,този е боклук няма ли някой да му даде малко новичък за да спре да излага държавата ей боклук такъв…

  7. Вие и такива като Вас, г-н Роско сте заплаха за България. Русия има велик президент, такъв, какъвто в БГ можем само да мечтаем. Ходете си на 3-те къщи, харчете си милионите и оставете обикновените българи да обичат Русия. БГ е православна държава! Българите не искат НАТО, не искат ЕС – в който БГ е втостепенна д-ва, не искаме джендър идеология. Не искаме НАТО – която напада цивилни и деца.
    Искаме си държавата, икономиката, сигурността, чистотата на улиците и въздуха. Вие спечелихте с чувалчета с бюлетини.
    За нас Русия е приятел, Владимир е велик.
    А вие сте никой, поредният предател и бивш комсомолски секретар, промотиран от комунистите.
    Забогатял на гърба на изстрадалият ни народ.

  8. ЕЙ ПЛЕВНЕЛИЕВ НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ ,
    ПОДЛОГА НА АМЕРИКАНЦИТЕ,
    ТЪПАНАР ТАКЪВ
    КАК НЕ ТЕ Е СРАМ ДА ГОВОРИШ ТАКА
    АКО НЕ БЕШЕ РУСИЯ И ПРЕЗ 21-ВИ ВЕК ЩЯХМЕ ДА СМЕ ОД ТУРСКО РОБСТВО
    КАК НЕ ТЕ Е СРАМ НАЛИ И ТИ СИ НАСЛЕДНИК НА ЗАГИНАЛИ ХОРА ПО ВРЕМЕ НА ТУРСКОТО РОБСТВО
    МАЙ ЗАБРАВЯШ ЗА УБИТИТЕ ,ИЗНАСИЛИНИТЕ ЖЕНИ ,МОМИЧЕТА ,ДЕЦА И СТАРЦИ ПО ВРЕМЕ НА РОБСТВОТО
    А ЗАБЪЛГАРИТЕ КОИТО СИ ДАОХА ЖИВОТА ЗА ОСВОБОЖДЕНИЕТО НИ. ТИ СИ НАЦИНОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ И ТРЯБВА ДА ТЕ ЗАВЕДАТ В БЕЛЕНЕ
    ПЛЮЕШ РУСИЯ ,НО АКО НЕ БЕШЕ РУСИЯ И АРАБСКИЯТ СВЯТ В БЪЛГАРИЯ ТОКА И ВСВИЧКО ОСТАНАЛО НЯ МАШЕ ДА БЪДЕ ЕВТИНО

    • БРАВО , АЗ…. КАК ГО ТЪРПЯХМЕ ТОЯ ТЪПАНАР ТОЛКОВА ГОДИНИ ?!?! НИЕ СМЕ ЗА ОТРЕПВАНЕ !

  9. Според мен Плевнелиев е заплахата за България и крайно време е да млъкне,добре че вече не е президент и да не се обажда като черна станция , неговото мнение преди не струваше две пари ,а сега пък – въобще не струва нищо….

  10. Този субект падна толкова ниско, обикаля като маймунка студията от “ лекия жанр” с Деси златотърсачката да обяснява как намерил любовта или е луд или страшен лицемер.

  11. Тоя е правен, когато не е имало нужда от хора. Защо да го коментираме–за умрелия или хубаво, или нищо.
    След онази трагична ситуация в семейството му, би трябвало да си направи добър извод, а той говори за любовните си постижения. Това не е ли малоумие ???
    За такива, като него свършва и дар словото

  12. Този не е само малоумник, но и откачалник за връзване в лудница. Този тъпанар май забрави какво каза тиквата по време на изборите: „магаре да предложа и него ще изберрат“…още по-тъпите избератели на гербаджиите…

  13. СИМВОЛИЧНАТА ЗМИЯ НА ЮДЕИЗМА

    НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД.
    ПРОТОКОЛ №3 ОТ 1905 Г.

    1.НЕЙНИЯТ ПЪРВИ ЕТАП В ЕВРОПА Е БИЛ В 429 Г. ПР.ХР. В ДРЕВНА ГЪРЦИЯ ПО ВРЕМЕТО НА ПЕРИКЪЛ,КОГАТО ЗМИЯТА НАЙ НАПРЕД ЗАПОЧВА ДА ЧОПЛИ И ДА ПОДКОПАВА ВЛАСТТА И СИЛАТА НА ТАЗИ СТРАНА.

    2.ВТОРИЯТ ЕТАП Е БИЛ В РИМ , ПО ВРЕМЕТО НА НА АВГУСТ, МАЛКО ПРЕДИ НАЧАЛОТО НА НОВАТА ЕРА.

    3.ТРЕТИЯТ ЕТАП В МАДРИД ПО ВРЕМЕТО НА КАРЛ V В 1552 Г..

    4.ЧЕТВЪРТИЯТ ЕТАП E В ПАРИЖ ОКОЛО 1790 Г. ПО ВРЕМЕТО НА ЛЮДОВИК ХVI – ФРЕНСКАТА БУРЖОАЗНА РЕВОЛЮЦИЯ.

    5. ПЕТИЯТ ЕТАП Е В ЛОНДОН ОТ 1814 Г.НАТАТЪК – СЛЕД ПАДАНЕТО НА НАПОЛЕОН .

    6.ШЕСТИЯТ ЕТАП Е В БЕРЛИН В 1871 Г.-СЛЕД ФРЕНСКО ПРУСКАТА ВОЙНА

    7.СЕДМИЯТ EТАП Е В ПЕТЕРБУРГ ,НАД КОЙТО ГЛАВАТА НА ЗМИЯТА Е НАДВЕСЕНА ПРЕЗ 1881 Г.

    НА ВСИЧКИ ТЕЗИ ДЪРЖАВИ ПРЕЗ КОИТО Е ПРЕМИНАЛА ЗМИЯТА ,ТЯ Е УСПЯЛА ДА РАЗКЛАТИЛА ОСНОВИТЕ НА НАЦИОНАЛНОТО,ПОЛИТИЧЕСКОТО И ИКОНОМИЧЕСКОТО УСТРОЙСВО.

    ПРЕЗ 1905 Г СЕ НАСОЧВА КЪМ ЗАВЛАДЯВАНЕТО НА РУСИЯ – МОСКВА , КИЕВ И ОДЕСА.

    КОНСТАНТИНОПОЛ Е ПОКАЗАН КАТО ПОСЛЕДЕН ПУНКТ ОТ КУРСА НА ЗМИЯТА,ПРЕДИ ДА СЕ ЗАВЪРНЕ В ЕРУСАЛИМ.
    ПЛЕВНЕЛИЕВ И СОЛОМОН ПАСИ СА КУПЕНИ ОТДАВНА ОТ ЕВРЕЙТЕ.

  14. Змията никога няма да се завърне в Ерусалим, защото е обезглавена,като най-напред е унищожена короната и.

  15. Благодаря на Надя Колева,радвам се че има още истински журналисти.Статията е вярна и отразява 100% мнението на народа,това си личи и от коментарите.

  16. И този човек ми е бил президент на България, държава освободена и от ново създадена от ВЕЛИКА РУСИЯ.А кажете сега този човек не заслужава ли да е в Белене и да копа царевица. ИДИОТ.

  17. И това недоразумение ни беше президент. Ужас. Дано се сбъднат неговите заплахи – България да излезе от ЕС и НАТО

  18. Абе, плъх, ти пак ли изпълзя. 24 коментара, и нито един те подкрепя. Помисли си, преди да дрънкаш глупости. Едва ли това щеше да ти се размине когато си бил комсомолски секретар.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *