Плевнелиев: Русофилството спъва развитието на България! Заради любовта си към Русия ще берем големи ядове!

7

Бившият президент Росен Плевнелиев е силно и яростно разочарован, че България няма да гони руски дипломати. Според него проруските настроения на народа ни ще се отразят негативно върху България, която тепърва ще бере много ядове.

Плевнелиев е недоволен и от липсата на позиция на правителството по въпроса с Истанбулската конвенция. Припомняме, че бившият президент бе сред основните лобисти за приемането на спорния документ у нас. Но най-големия негатив за страната ни бил липсата на твърда позиция по случая „Скрипал“, коментира още той.

С пяна на уста Роско обвини руският президент Путин, че е нарушил мира в Европа и по света. А България трябвало да действа по- решително и по примера на редица държави по света, да изгони руски дипломати. Според бившият ни президент, терминът „дипломат“ вече е напълно излишен, тъй като във всички случаи става въпрос за разузнавачи.

Докато беше държавен глава, Росен Плевнелиев всячески се постара да разруши добрите отношения между България и Русия. И то така, че момента те се намират на точката на замръзване и няма шанс скоро да се подобрят. За конфронтацията с Русия много му помогна и правителството на ГЕРБ, което умишлено провали опита на руския патриарх Кирил да се превърне в омиротворител при визитата си у нас на 3 март. Бойко Борисов обиди жестоко главата на руската църква и ако не беше президентът Радев да замаже положението, Негово Светейшество щеше да си тръгне тотално омерзен от България. На тръгване Патриарх Кирил се изказа положително единствено за президента Радев и пожела на страната ни повече такива политици.

Разцепление в ГЕРБ или Борисов и Цветанов пак играят на доброто и лошото ченге

Сега обаче, Борисов изневиделица започна да тръби, че щял да подобрява отношенията ни с Москва. Ентусиазмът му е доста изненадващ, при положение, че за 10 години ГЕРБ дадоха всичко от себе си да разрушат връзките между България и Русия. Но така или иначе, именно заради новият си курс на сближаване с Русия премиерът реши, че ще е по- добре да не гоним руски дипломати. Въпреки че западните посолства и най-близкото му соросоидно обкръжение в партията го подложи на силен натиск да направи обратното. Любителят на молитвени закуски Цветан Цветанов не спря да опява по медиите, че като верни евроатлантици сме длъжни да експулсираме руски дипломати, дори без доказателства за вината на Русия.

Въпросът за руските дипломати буквално разцепи ръководството на ГЕРБ на двете му съставни мръсни половини – едните подкрепят позицията на мутро-олигархията около Бойко Борисов, а другите – тази на ЦРУ, скупчена около Цветан Цветанов.

Разбира се, с артист от банкянска величина като премиера, винаги трябва да си имаме едно наум. Не бива да пренебрегваме и вариант Той и мъжката му секретарка да се опитват да преметнат както народа, така и чуждестранните посолства у нас, с любимата си селска постановка за доброто и лошото ченге. Skandalno.net

Автор: Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

7 КОМЕНТАРИ

 1. Ами България е народа господин Плевнелиев , а не измислените партии,политици и продажници …

 2. Пълен кретен! Или както го определи един професор „природен идиот“!

 3. А Нова тв (и не само) чрез появата на този плазмодий тотално провеждат хибридна война срещу народа като му промиват мозъците с ненормалните му брътвежи. Днес проваленото и с най нисък рейтинг, назначено и поставено от бай Гинко бившо президентче, наречено гальовно от народа ЧЕХЛЬО, ни облъчваше един час с глупотевини.
  Моля ви спрете го тоя нещастник и безбожник, смилете се над нас и то точно на тоя свят празник!!!!

 4. Няма да се учудя ако Б.Б.утре тихомълком изгони руски дипломати.Б.Б.е известен със смяната на позициите си по три пъти на ден.

 5. Всичките тия карикатури забравят едно: Че те бяха на разни постове, но суверен и стопанин на страната си е НАРОДЪТ!!!
  И да не се опитват да се качват по главата на хората и да им задават в каква насока да мислят!
  Те бяха на длъжности, но дадени им мандатно от НАРОДА
  „магарето на бойко“ да не се опитва да впряга каруцата пред коня!!!

 6. Плевналиев е креатура на Борисов. Той специално си побира екипа че хората му да не надвишават по свое умствено развитие самия него. Примери, бол: Плевналиев, въпреки прокомунистическото му потекло, се е отметнал и станал най-голимия русопразец. Николай Ненков измислил хибридната война, к приоритетоято Русия води срещу България, Даниел Митов, който щял да приземява за провирка руски самолети превозващи хуманитарна помощ за Сирия, езкуэялата Ангелкова доказваща че туризмът ни е във възход,лицемерната и накомпетентната Теменужка Петкона, твърдяща че изграждането на интерснекторна газова връзка с гърция е била приоритет за България. Уважаеми сънародници, в резултат на тази интерконекторна връзка ние ще внасяме некачествен нискоколориен американски шистов по цеви съпоставими с тези на Ф-16. Дерзайте Петкова, Иван Иванов председател на КЕВР е винаги насреща. Още една функционелка по бюджет и финанси н НС, та твърди че „от БСП казват че има много бедни в България, аз не познавам такива“. Уважаеми сънародници, правете си изводи и мислете за кого щеф грасвате.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *