Петя Дикова загърбва любовта заради мама и тати

Петя ДиковаПетя Дикова най-после разказа за приятеля си, с който има сериозна връзка от две години. Тя заяви, че е много щастлива, че досега е успяла да запази връзката си в тайна от медиите.

Гаджето й живее в Англия и двамата много пътуват, за да са заедно. „Разстоянието обаче никога не се преодолява съвсем . Все живея с надеждата, че той ще дойде тук. Понеже аз никога няма да отида там и той си го знае”, заяви уверено тв водещата.

„ Само си представете си, че тръгна да гоня любовта на живота си, тръгна да правя кариера… И изведнъж ми се обади мама и ми каже: „Не ми е добре, утре съм на лекар, притеснявам се”. И аз какво, да й отговоря: „Стискай се, изчакай, след два дни  ще се прибера. Ами не става”, обясни опасенията си Петя.

Тя призна, че е прекалено привързана към семейството си и особено към майка си и дори да намери най-голямата любов на живота си, пак не би отишла в чужбина. „ Приятелят ми  е страхотен, но трябва да дойде тук, категорична е щерката на Аня Пенчева и Сашо Диков.

Тя непрекъснато се допитвала за съвети до Наталия Кобилкина, която пък я кара да промени решението. „Тя ме съветва да отида там”, призна Петя.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *