Калин Врачански: Ще целувам всички колежки, където и колкото си искам!

Калин ВрАктьорът Калин Врачански показа пълен непукизъм, след като беше спипан да целува публично омъжената си колежка Теодора Духовникова.

Плейбоят заявява, че при вида на толкова красиви актриси получава главозамайване и  няма как да спре да ги целува никога. „Е как да престана, като те са толкова готини? Ще ги целувам, на което място си искам. На улицата, на тротоара, в заведенията. Все пак не забравяй, че артистите имат отношения както всички хора и ги демонстрират. А ако някой  възприема дружеските целувки и прегръдки другояче – това е негова работа”.

Калин се върна към времето,  когато учил  във ВИТИЗ. Тогава на всички мои приятели, които не бяха артисти, взаимоотношенията между колегите ми отстрани им се струваха  разкрепостени, че често задаваха въпроса: „Ама вие какво правите?”, обвинявайки ни едва ли не, че сме го ударили на групови оргии. Те не знаят, че ние приеме по друг начин”, каза актьорът.

Той твърди, че и с Елена Петрова, с която играят заедно във „Вила Роза”, не са били гаджета, а  са имали приятелски отношения. „ Между другото, за всяка от моите партньорки на сцената и в киното  медиите са писали, че имам връзка с тях, но не е вярно”, кълне се Калин.

Той твърдо заявява, че няма жена до себе си, но постоянно научава от медиите в коя е влюбен.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *