Петър Волгин: Борисов ще падне от власт, само когато Господарите му от САЩ решат!

Петър Волгин: Борисов прекрасно знае, че съдбата му зависи не от действията на Божков, Цветанов, или опозицията, а от волята на пълновластните господари на България – САЩ.

Да вярваш, че със снимки и записи, колкото и компрометиращи да са те, можеш да свалиш Борисов от власт, е признак за наивитет.

Защото Борисов е самото въплащение на българската народо-психология. Така, както Тодор Живков олицетворяваше душевността на българския народ от втората половина на 20 в.

Затова и Живков не бе свален от автентично българско недоволство срещу управлението му. Просто такова нямаше. Няма как да свалиш онзи, който ти е огледален образ!

По същия начин стоят нещата и с Борисов днес. Мнозинството българи го харесват, защото го припознават като един от тях. Те дълбоко вярват, че корумпираната алчна бивша мутра е човек от народа. И донякъде са прави, защото сатрапът от Банкя въплъщава всички недостатъци на българина.

Борисов ще падне от власт, само по решение и заповед на днешните ни отвъдокеански господари. Така, както през 89 г. тогавашните ни ментори от Москва взеха решението Живков да си заминава.

Днес, разбира се, технологията за отстраняване на премиери, президенти и цели партии от властта е модернизирана. Вече не се прави чрез дворцови или военни преврати, даже не и чрез войни. Американците го измислиха преди има-няма 20 години – правят го чрез „цветна революция“. За да изглежда по-„демократично“ и „легитимно“ в очите на колониалното население.

Така ще бъде свален и Борисов – чрез цветна революция по поръчка и с финансовата подкрепа на САЩ.

Главните действащи лица пак ще са „активните граждани“ от НПО-мрежите за влияние на САЩ у нас. Те вече играха тази пиеса през лятото на 2014 година. Вярно, тогава скачаха, за да върнат Борисов на власт. Сега ще скачат, за да го свалят от власт. За „умните и красивите“ не са проблем тези обръщания на 180 градуса. За тях е важно да изпълнят поръчката и да си вземат парите.

На Бойко Борисов му е пределно ясно, че съдбата му зависи не от действията на Божков, Цветанов, или опозицията, а от намеренията на господарите му/ни от САЩ.

Затова бяха и всичките му брътвежи от последните дни за това как „България безвъзвратно била сменила геополитическата си орбита. Как Той направил така, щото България да излезе от прегръдката на Русия и да пристане на Запада – сега и за векове“. Затова беше и напомнянето му за самолетите F-16, които сме били купили „супер изгодно“. Тия негови приказки не бяха адресирани до българския народ, а до господарите му оттатък океана, които наблюдават ситуацията със записите, снимките и останалите Борисови излагации.

Борисов се надява Големият брат да не е забравил тези негови услуги и да го остави още известно време на власт. Може и да е прав в тия си надежди. А може и да греши.

С Големия брат никога не можеш да си сигурен. Skandalno.net

Петър Волгин, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

    • Ивче, от твоите хапченца или някакви други му препоръчваш на Волгин?!

  1. Ще му дам и от моите но не правя изцепки с коментари които са написани просто да напомни за себе си и нямат нищо общо с реалноста

    • А каква е реалността, видяна от прозореца на стаята ти в Курило?!?

  2. Авторът никак не е изперкал! Изперкало е по-голямата част от населението в България, а и в целия свят.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *