Песков: Украйна отказа преговори, възобновяваме операцията

Украйна се е отказала от преговорите, съобщи говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, цитиран от РИА „Новости“.

Заради очакваните двустранни разговори вчера (25.02) Путин нареди да бъде временно прекратено настъплението на руските военни части. След отказа то отново ще бъде възобновено, съобщи Песков.

„Доколкото украинската страна се отказа от преговорите, днес беше възобновено придвижването на основните руски части в съответствие с плана на провежданата операция“, заяви Песков на пресконференция.

Той пое ангажимента представителите на руските ведомства да предоставят колкото е възможно по-пълна информация за случващото се в Украйна.

Украинските медии също публикуват новината. Към момента няма потвърждение от страна на украинските власти, че са отказали, уточнява украинската информационна агенция Униан. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 коментара

  1. Каква е Украина с това правителство и защо получи толкова гореща подкрепа от САЩ, Англия и васалите.Защо Путин се реши натакъв краен ход, след като опряха ножа в гърлото му. Четете бе хора: „The 2014 Neoliberal Neo-Nazi Coup in Ukraine. The World is at a Dangerous Crossroads“By Prof Michel Chossudovsky and James Corbett Global Research, February 25, 2022 this is the first full-fledged Neo-Nazi government in Europe in the post World War II period.
    This US-NATO sponsored Coup d’etat –which has led to the formation of a coalition government integrated by Neo-Nazis– is an Act of Warfare against Ukraine.

  2. НАТО ЕС САЩ СОРОС МРАЗИМ ВИ ДАНО ПУТИН СТИГНЕ ДО БЪЛГАРИЯ

  3. Ще воювам срещу Русия?

    Никой руснак не ме е наричал расист за това, че съм бял.
    Никой руснак не ме е принуждавал да се ваксинирам с тронсхуманизиращи течности, срещу вирус, който никой не е виждал, за да не си загубя проклетата работа.
    Никой руснак не се е опитвал да накара сина ми да отреже пениса си и да се облича като момиче.
    Никой руснак не се е опитвал да превърне дъщеря ми във феминистка курва.
    Никой руснак никога не е краднал проклети ни избори и не ме е нарекъл теоретик на конспирацията, за това че казвам истината.
    Никой руснак не се е подигравал с християнската ми вяра.
    Никой руснак не се е опитвал да накара децата ми да мразят семейството си, родителите си, езика си, българската история, тяхното наследство и нашата вяра.
    Никой руснак не се е опитвал да наводни родината ми с тълпи от брадати майки главорези.
    Никой руснак не е наводнявал страната ми с наркотици и наркомани.
    Никой руснак не е затривал икономиката на България, не е закрил над 3000 завода, не е закривал болници, училища и детски градини, за да обезлюди територията и да я засели с изметта на джендър-халифата, Африка и Азия.
    Никой руснак не ме е цензурирал в интернет и не ми е лишавал да изказвам мнението си, ако не съвпада с неговото.
    Никой руснак не ме е обявявал за домашен терорист, путинист, слуга на Кремъл, за това, че мога да мисля.
    Никой руснак не е пращал български войничета да измират в Афганистан, Ирак, Косово ……….. като башубозуци, в полза на американските корпорации.
    Никой руснак не ме е насилвал да обичам и вярвам на терористичната организация НАТО и антихуманната секта Евроджендърхалифат.
    Никой руснак не е карал националните предатели да казват „майната му на православието“ и българската азбука.
    Всичката тези измет, която създава проблеми в Родината ми от 32 г., сега ме кара да воювам с Русия и руснаците, които са единственият народ в света пролял кръвта си за българи. Но аз пък си мисля, че точно този човешки отпадък, са истинският проблем и е време за нов народен съд.

  4. ВРАГОВЕТЕ НА БРАТСКА РУСИЯ СА И НАШИ ВРАГОВЕ НИКОЙ НА ТОЗИ СВЯТ НЯМА ВЛАСТ И СИЛА ДА ИЗТРЪГНЕ ОБИЧТА И ПРИЗНАТЕЛНОСТА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД КЪМ БРАТСКА РУСИЯ ГОРДЕЕМ СЕ С НАШИЯ ВЕЛИК БРАТ ВЛАДИМИР ПУТИН НЕ СПИРАЙ ВОЛОДЯ ДО УКРАЙНА ПРОДЪЛЖИ ДО БЪЛГАРИЯ СПАСИ И НАС НЯМА ДА СРЕЩНЕШ НАРОДНА СЪПРОТИВА ЩЕ ТИ СЪДЕЙСТВАМЕ СПАСИ НИ ОТ БЪЛГАРСКИТЕ ХЕРОПУДЕЛИ АГЕНТИ НА ЦРУ ОТ 2 МАЙ 2014 УКРАИНСКИТЕ ФАШИСТИ НЕПРЕКЪСНАТО ОБСТРЕЛВАТ НАРОДИТЕ НА ДОНЕЦК И ЛУГАНСК ИЗКЛЮЧИХА ГИ ОТ СОЦИАЛНАТА СИСТЕМА 8 ГОДИНИ ГЕНОЦИД НАД ДОНБАС НЕ ВИЖДАТЕ АЛЕЯТА НА ИЗБИТИТЕ ДЕЦА НА ДОНБАС КЪДЕ СА ЗАХАРЧЕНКО ГИВИ МОТОРОЛА И МНОГО ДРУГИ ГЕРОИ НА ДОНБАС 14 000 КАКВО ЗАЩО НЕ КАЗВАТЕ НИЩО ЗА ПОЖАРА В ОДЕСА ЗАЩО МЪЛЧИТЕ ГОВОРЕТЕ КУРВОЖУРНАЛИСТИ ИМАТЕ НЕДОВЕРИЕТО НА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД ДРЪЖКИ НА МИКРОФОНИ ПРОДАЖНИ ПРОСТИТУТКИ НАТО ЕС САЩ СОРОС ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ ДА ЖИВЕЕ И ПРЕБЪДЕ ВЕЛИКА ГОРДА СВЯТА ПРАВОСЛАВНА НЕПОБЕДИМА БРАТСКА НАВЕКИ РУСИЯ НИКОГА СЪС НИКОГО НЯМА ДА ТЕ ЗАМЕНИМ ДОКАТО НИ ИМА

  5. СЛАВА ВЕЛИКА БРАТСКА РУСИЯ ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД МЕЧТАЕМ СКОРО КАТО СЛЪНЦЕТО ОТ БРАТСКИ РУСКИ КРИМ ДА ИЗГРЕЕ СВОБОДАТА НА БЪЛГАРИЯ

  6. ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО И БЪЛГАРСКИЯ ЧЕРВЕН КРЪСТ СНАРЯДИТЕ И БОЕПРИПАСИТЕ КОИТО ИЗПРАЩАТЕ НА УКРАИНСКИТЕ БАНДЕРОВЦИ ДА СЕ ЗАБИЯТ В СЪРЦАТА НА ПОТОМЦИТЕ ВИ СПРЕТЕ ГЕНОЦИДА ВЪРХУ БЕДНИЯ ГЛАДЕН БЪЛГАРСКИ НАРОД СПРЕТЕ ДА КРАДЕТЕ ГЛАДНИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЕНСИОНЕРИ ЗАБРАВИХТЕ 8 ГОДИНИ ГЕНОЦИДА НАД ДОНБАС ГОСПОД ДА ВИ УБИЕ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *