Пепе Ескобар: Западните лидери са идиоти, които мислят, че могат да нападнат Русия без последствия за самите тях. Наблюдаваме „Барбароса-2“ на забавен каданс (С ВИДЕО)

Западът днес не е в състояние да оцени разумно действията си. Това заяви известният бразилски журналист и геополитически анализатор Пепе Ескобар в интервю за Дани Хайфонг.

ПЕПЕ ЕСКОБАР:

Лидерите на НАТО считат, че могат да правят каквото си поискат без последствия за страните им. Въпреки всичко, което направиха, те не очакват реакция от Русия. Това е голяма грешка и щом не го разбират, значи са пълни идиоти. Например взривяването на Кримския мост. От Запада към Москва летят само обвинения и няма нормална дискусия за това, което се случва.

Удивително е да видиш колко координирани са изявленията от Париж, от немските генерали, те са огледално отражение на това, което говори Лойд Остин 
(военният министър на САЩ).

Търговецът на оръжие Остин, както всички знаем, казваше, че ако Украйна загуби, то НАТО неизбежно ще влезе във война с Русия.

Първо, това не е вярно, защото НАТО вече е в състояние на война с Русия.

Това е война на НАТО срещу Русия, а Украйна е използвана от Запада единствено в качеството й на доставчик на пушечно месо.

Остин обаче не запали най-ярката лампа в стаята. Неговата роля беше да пусне котката от торбата.

Залогът бе вдигнат от Макрон, който онзи ден за първи път заяви, че на територията на Украйна вече има войски на НАТО. Всички знаят, че съветници и инструктори от НАТО, наемници и дори някои специални части се намират на територията на страната.

Всички знаят това. Но очевидно европейското население, на което напълно са промили мозъците, не го е знаело.

Струва си да споменем само четиримата немски офицери, момчетата, на които паролата им за сигурност е 1234, въпреки, че са високопоставени натовски офицери.

Това не са някакви си идиоти, разбирате ли? Това са потресаващи идиоти с висок ранг.

В това число е и командването на немските ВВС. Те казаха: «Ок, можем да заминем там. Можем да използваме «Таурус». Ще изпратим там 50 «Тауруса» и други неща».

Те планираха пълното унищожаване на Кримския мост, смятайки, че ще е възможно да се прикрият и да отричат вината си.

Т.е. планират да започнат война между НАТО и Русия, надявайки се Русия да не обърне особено внимание на това.

Западът прекрачи всички червени линии спрямо Русия.

Отвсякъде се чуват крясъци: „Злите руснаци ни мамят. Злите руснаци ни хакват. Те искат да предизвикат разцепление в НАТО».

Медийното пространство се задръсти с всички тези глупости.

В момента няма дискусия по същество какво всъщност означава тази война за колективния Запад.

Проблемът е в това, че в момента Западът прекрачва последната червена линия: Западни ракети удрят по градове в Русия, целенасочено обстрелвайки жилищни блокове и убивайки цивилни.

И западните лидери, си мислят, че всичко това ще остане без последствия.

Знаете ли, онзи ден публикувах в профила си нещо просто за забавление:

В живота има само три категорично непроменими неща: смърт, данъци и идиоти, които си мислят, че могат да нападнат руснаците без да има последствия за самите тях“.

Последните са все западняци. Те никога няма да се научат и ще продължат да го правят.

Свидетели сме на Барбароса 2.0 (планът на германските нацисти за завладяването на СССР през ВСВ), но сега го наблюдаваме на забавен каданс. Пред очите ни е и е пълен абсурд.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Пепе си остава един от малкото анализатори извън Русия, които разбира какво се случва, но никой от кухите лейки не му обръща внимание…..

    • Дъглас Макгрегър……….
      Как да унищожим страната си. Вашингтон казва на хората на Запад да спрат да имат деца, защото това унищожава природата. След това ни казаха, че тъй като нямаме достатъчно деца, не можем да плащаме за социални и пенсии. След това решиха да отворим границите си и да допуснем милиони друговерци, които не говорят като нас, не почитат нашият Бог, не споделят нашето културно, историческо или политическо наследство. Накратко, казват на западния човек да изчезне и да спре да съществува. След това вашингтонското блато със сериозно изражение заявява, че великата подмяна на етническия състав е теория на конспирацията.

  2. Девет години живея в Германия…страхливи, шваби, но слушат евреите и си събуха гащите пред мюслита, талибани и всякаква измет тук…никога не съм вярвал, че швабите са толкова кухи лейки, но е факт…

    • Нашата младеж се тренира и учи сатанински от 35 г. а в дойчланд процеса започва 1945 г.
      За сметка на това, като гледам напредваме много бързо и правим опит да ги стигнем….

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *