Пародия на борба с Корупцията! ПростоКирчо Пльосна пред Гешев папка със Статии от Интернет Сайтове!

Падението на Кирил Петков продължава с пълна сила за радост на криминалната групировка ГЕРБ и главния й прокурор Гешев. След като пишман-премиерът ПростоКирчо сам се вкара в капан с необмисленото си изказване, че знае имената на 20-те души, които били босовете на корупцията в България, естествено прокуратурата се самосезира и го покани да ги каже и на нея. В крайна сметка Петков успя да събере само …19 имена, а представените доказателствени материали се оказаха статии от интернет сайтове, събрани по ключови думи с търсачката Гугъл. (Сигурно поне половината от фактите в тези статии са верни, но лошото е че в 99 % от случаите авторите им нямат надеждни документални доказателства за твърденията си)

Цялата корупция в България събрана в скромната папка на Петков

Гешев, вероятно силно развеселен и ухилен до уши, му благодарил и заявил, че с радост приема „безценните“ сигнали, които веднага ще прехвърли към МВР и ДАНС, за да проверят доколко са надеждни събраните доказателства за въпросните лица . т.е., Гешев отново прехвърли топката в полето на управляващите.

С изказването си за „20-те души, които били отговорни за корупцията в България“, Кирил Петков за пореден път доказа, че сякаш пада от Луната. Всеки средностатистически българин, без да е политик или полицай,  спокойно може да му изреди много повече от 20 души, станали знакови за корупцията в България през последните 10-15 години. В крайна сметка, Петков дори не успя да ги докара до 20, а само до…19! Явно докато е бил в Канада не се е интересувал много-много как се развива през годините българския крими-ъндърграунд. Ако имената на българската корупцията обаче бяха само 19, дали страната ни още щеше да е на мониторинг от ЕК заради липсата на правосъдие у нас?!

Още по- смехотворното е, че Кирил Петков представи … медийни публикации, събирани чрез търсачката на Гугъл, все едно е ученик, който пише реферат за училище. Очаква се, че един министър- председател, на чието подчинение са две трети от специалните МВР-служби в държавата, може да представи сериозни документи, уличаващи въпросните лица в престъпни действия, достатъчно сериозни, за да им бъде повдигнато обвинение. Вместо това обаче ПростоКирчо представя доказателствата си в лексиконен вариант.

Инфантилното отношение на Кирил Петков към проблемите в държавата започва сериозно да плаши. Една от причините да спечели изборите беше заканата му, че ще уволни Иван Гешев и ще проведе задълбочена съдебна реформа. Засега обаче изглежда, че по- скоро момчето на бг. мафията Гешев ще го свали от власт – него – харвардското момче на Джордж Сорос. На кой да заложиш, мамка му. Българийо клета, нямаш капка вина, че си населена от робски народ, който безропотно търпи да го управляват мутри и клинични идиоти. Skandalno.net

Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. 20 ТИЯ КИРО ПРОСТОТО ЗА ЛУДНИЦАТА БОЖЕ КЪДЕ СИ ЗАЩО НЕ ПАЗИШ БЪЛГАРИЯ

  2. В един сайт видях, че Простото Кире вече бил барон –

    нашенски „барон Мюнхаузен“ .

  3. Кое не е унищожено от САЩ в територията….Всичко с изключение на простащината,злобата,егоизма,предателството,безличен селянин.

  4. Кирето Гъзодавеца Сбирал данни чрез Бат Гугъл, така рече компаньонката му играеща го секретарка .

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *