Осман Октай: Дясната ръка на Пеевски от месеци ходи в телевизията на Слави, но не за интервюта!

„Слави Трифонов вероятно е получил доста изгодно предложение за финансирането на телевизията си. Имам информация, че Камен Костадинов, депутат от ДПС и дясна ръка на Делян Пеевски, често посещава телавизия 7/8, но не за да дава интервюта там“. Така Осман Октай коментира странното политическо поведение през последните дни на Слави Трифонов и партията му.

„Слави използва политиката единствено за да си стабилизира бизнеса, времената са тежки – не му се получи с Васил Божков, така че най- вероятно е получил предложение именно от Пеевски. Издръжката на телавизия с мащаба на 7/8 възлиза на около 2 млн. лв. месечно. В същото време по телевизията на Слави не тече нито една реклама. С какви пари шоуменът издържа телевизията си?!“, попита риторично Октай и продължи:

„Не мисля, че Трифонов гледа сериозно на политическата си кариера. Знае, че няма да го бъде като управленец, а участието му е цирк, целящ да угоди на бизнес-партньори, които са готови да загубят маса пари в медийните му проекти.

Първият проекто-кабинет на ИТН начело с Николай Василев никак не беше случаен – със сигурност е бил подсказан на Трифонов от новите му бизнес-благодетели. Същото се отнася и за новото проекто-правителство на шоумена – начело с неизвестният продавач на шнорхели Пламен Николов. Убеден съм, че на Слави изобщо не му се занимава с политика и предпочита някой друг да му управлява партията. Затова е спазарил политическият си проект срещу солидно финансиране на телевизията, обобщи Осман Октай.

В момента Трифонов няма друг ход, освен да обслужи мафията, с която се е споразумял да му финансира бизнеса. Чак когато изпълни ангажимента си към тях, когато изпълни своята част от уговорката – тогава ще може да се измъкне. Засега обаче това е невъзможно. Слави знае с кого си има работа.

Срещите на сценаристите му с хора на Пеевски извадиха от релси ДБ, които допреди изборите бяха считани за стабилна подкрепа за правителство на ИТН. Там е работата обаче, че Христо Иванов е получил задача от менторите си от САЩ да неутрализира ДПС, които Америка счита отново за проводник на Ердоган в България. Неслучайно през последните 2 седмици Слави и Христо Иванов се престават да се замерят с обвинения. ДБ се надяваха да получат няколко министерски кресла, но Трифонов категорично заяви, че Иванов е никой, че да му иска постове.

Като говорим за Пеевски, който по всичко личи, че е финансовият ментор на Слави Трифонов, не бива да забравяме, че той е равно-отдалечен и еднакво близък с два властови фактора – освен че е възпитаник на Доган, той години наред беше и момчето за мръсни поръчки на Бойко Борисов“, завърши Осман Октай. Skandalno.net

Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

8 коментара

  1. Заглавие от сайта „Афера“ за мътенето на водата от някои – „СГЛЯДА НА БУДЖАКА С ПРОКОПИЕВ и ИВАН КРЪСТЕВ ПРЕЦАКВАТ СЛАВИ, БСП И ЧАСТ ОТ И,БНИ. ЗАЕДНО С РАДЕВ СЕ МЪТИ ПРАВИТЕЛСТВО С ДБ /СНИМКИ/“

  2. Слави трифонов , плевенски боклук .От този охлюв , България ще заоре дъното.Гласувалите за него са , абсолютни сбърканяци.

    • Слави трифонов , политик !!?? Толкова колкото и певец музикант , пълен завършен боклук.

  3. Който се заиграва с мафията много често свършва не съвсем жив.Имам аз едно подозрение, предвид здравословното състояние на Слави, че е решил да си тръгне шумно и помпозно като жертва на политическо убийство. Друг въпрос е дали ще му окажат такава чест или нещо от рода инсулт, инфаркт ще му организират.

  4. Ясно, е че „крушката си има опашка“. Стига с фойерверките и интервютата пред телевизионните камери. Трябва да се сложи край на този спектакъл. Тези, които трябва да взимат решение да го взимат. Нека да не оставят само Бойко да реагира правилно. Случая е спешен, пациента има диагноза. Време е да бъде вкаран в операционната. Цирея, трябва да бъде отворен.

  5. СЛАВИ МРЪСЕН БЕЗДЕТНИКО ФАШИСТ БЪЛГАРОУБИЕЦ ЗАЩО ЗАРАДИ ЯЛОВИЯ ТИ ГЪЗ ДА СТРАДАТ ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ МАХНИ СЕ МРЪСТНИКО БЕЗДАРНИК ОТ ЖИВОТА НА НАРОДА НАРОДНАТА ВОЛЯ Е СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО ДА ОСТАНЕ РЕДОВНО ЗАВИНАГИ В ИМЕТО НА НАРОДА И БЪЛГАРИЯ

  6. Октай е информиран човек (меко казано). Знае много за мръсните механизми на властта. Публична тайна вече е, че Славчовата шайка е финансирана и направлявана от кръговете на и около ДПС. Битката в момента е на тези кръгове и на онези около президента. БСП в момента имат ключовата роля да наклонят везните в полза на някоя от страните. Дано имат толкова акъл, че да не допуснат чалгарите и ДПС до властта.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *