Орлин Павлов ще се жени през зимата, но не през тази

Орлин групаОрлин Павлов отново призна, че в момента е соло и няма гадже. Сам е, но така се чувства много добре.

„Свободно ми е и ми е доста хубаво! Толкова години имах дълги връзки, че ме изтощиха и искам да си почина. Нямам намерения да се хвана с някоя мома, защото  сега е лято, а  един мой приятел ме съветва, че трябва да се женя през зимата, за да имам топло легло и да ми готвят  топла храна!“, казва с усмивка певецът.

Той  обича да почива в Гърция и скоро ще отиде отново , независимо от кризисното положение в страната. „Там ми е по-спокойно. Взимам под наем  колелото и карам по цял ден, е и на плажа ходя, и плувам, имам усещане за свобода.  Чета какво става там, но в момента не зная доколко е вярно и съм сигурен, че няма да ми попречи на почивката“, каза Павлов.

Чаровният плейбой вече е  готов  с видеото към новото си лятно парче „Всеки ден“. Песента  е записана съвместно с The Brassstones. Орлин смята и занапред да работи с групата, без това да се отразява на соловата му кариера.

Клипът е доста интересен, сниман е два дни  в метрото, в трамвая и са следени и запечатани реакциите на хората. Част от пътниците даже затанцували на музиката.

„Хората бяха малко шашнати, обаче повечето се усмихваха, а това е добре“, разказва Орлин за клипа.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *