Битка за рейтинг в Брадъра, 95-годишна баба и преуспял гей – най-атрактивните кандидати

синият отбор95-годишна жена се яви на кастинг за „Биг Брадър“.//

След седемгодишно прекъсване  интересът към предаването е огромен. Рекордна е не само бройката кандидати, а  и възрастта им.

Особено атрактивна е баба е на 95 години, която поставя рекорд с годините си.

Бабата  споделя, че иска да участва, защото има  житейски опит, бистър ум,  поглед върху съвременността, впечатляващи лични истории и  мнение по всички въпроси.

Животът й е донесъл доста трагедии. Загубила е дъщеря си, сина си и едногодишния си внук при катастрофа, но е на мнение, че човек трябва да има сили да преодолее всичко лошо  и да продължи напред. Най-доброто й оръжие е чувството за хумор и борбата да е е лидер сред младоците.

За най-голям свой талант посочва  забавното интригантстване.

Млад мъж от София също е предизвикал любопитството на продуцентите. Той е сирак от 7-годишен, но е завършил с отличие и има частен бизнес. Силна натура е, доказва се навсякъде, печелил е световно първенство по фитнес и е гей.

Той иска да влезе в Къщата с мисия – да покаже  истинското лице на хомосексуалистите, че не са заплаха за обществото,  че са интелигентни и добре изглеждащи млади хора, които постигат целите си работят упорито, имат добро сърце и много богата емоционалност.

Той се смята за такъв и е щастливо обвързан с друг мъж от четири години. Обича домакинската работа, не е конфликтен и се определя  като защитник на по-слабите.

Явно Нико Тупарев е решил да чупи рекорди със странните си избраници, остава да вкара наркоман и бивш затворник, а защо не и няколко роми.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *