Няма да повярвате в какво превърна гаджето си Луиза Григорова! /ШОКИРАЩО ФОТО/

Мартин МакариевГаджето на красавицата Луиза Григорова внезапно стана  по-голяма кифла от самата нея.

Мъжкарят Мартин Макариев тотално се повлия от поведението на любимата си и пусна снимка в социалната мрежа, на която позира като току що осъзнал се гей.

Режисьорът се е щракнал гол, надул е мускули специално за фотото,  гушнал е котенце, а устните му са нацупени в типична капризна усмивка, тип кокошо дупе, но леко разтворено.

Реакцията на приятелите му беше повече от смущаваща. Те никога не са го виждали в този позьорски вид и видимо се стреснаха. „Да се чуди човек да се смее ли, да плаче ли“, заговориха зад гърба му от гилдията. Какво е направила от него, или е извадила на показ скритите му таланти? Досега се държеше като мъжкар, а сега не знаем какво да мислим.

Бившият на Елена Петрова, заради когото тя се разведе, но той я натири, внезапно започнал да обръща повече внимание на външността си.

Луиза извадила на бял свят чара му и под сурдинка всички говорят, че е станал много по-суетен от своята нежна половинка. Малко преди двамата да  се залюбят той беше леко пълничък и незабележим.

Тя обаче го помъкна на фитнес, на фризьори, вкара го във форма и буквално го превърна в красавец.

Това имало и добри, и лоши страни. Моделката се гордеела, че има такъв хубавец до себе си, за когото всички й завиждат.

В същото време обаче тя не можела да  се вреди за огледалото в дома им, защото той стоял пред него повече от нея. На всичкото отгоре  окупирал и банята и тоалетната масичка, като вкарал такова количество козметика, че засенчвал нейната. Преди да излязат на някое светско парти, двамата се карали и за ваната и за огледалото, а за да решат спора, купили още една тоалетка, за да не се блъскат.

Суетната двойка смята да се жени, издаде майката на Луиза, но този факт вай е само в майчините фантазии.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *