Нови загадки излизат наяве шест месеца след смъртта на хубавата Валя

ВаляМайката на Валя от Бургас, която изчезна точно преди шест месеца поиска подновяване на разследването за смъртта й.

Причината е, че жената силно се съмнява, че дъщеря й се е самоубила и непрекънато се натъква на факти, които подкрепят версията й.

Единият е, че единственият запис на камера е, че Валя излиза, а не влиза в Морската градина.  Тя върви в посока на войнишкия паметник, която е абсолютно противоположна с тази, на която се намира мостът, от който уж е скочила. Според майката момичето е имало среща с друг мъж и отдавна е поддържало паралелна връзка с него. Съмненията са и в разследващите полицаи.

Оказва се, че разпечатката от телефонните разговори на момичето е празна. За три месеца от изчезването си, тя няма нито едно входящо или изходящо повикване. Кой е изтрил данните, пита почернената жена, като твърди, че самата тя се е обаждала на детето си, то също на нея, но дори и това го няма отбелязано. Освен това тя е говорила с приятелки, обаждала се е по служба, няма как едно младо момиче да не ползва телефона си. Смятам, че някой високопоставен служител в бургаската полиция е задирял дъщеря ми и тя тайно се е срещала с него. Смятам, че в самата полиция се прикриват много неща. Мисля, че дъщеря ми или е убита, защото се е влюбила в другия мъж, а той е женен, или е била изведена насила от страната.

Викаха ни да я разпознаем, но тялото  беше в такова състояние, че можеше да е на всеки, вайка се майката.

Тя каза и че Валя три пъти след така наречената си смърт е влизала във Фейсбук и от профила й има обелязана активност.  Кой й влиза в плофила? Кой е изтрил всичките й разговори, пита жената.

Преди два месеца от мъка се самоуби и бащата на Валя, а приятелят й полицай бързо я забрави и започна да пуска снимки с друга девойка.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *