Ива Екимова в гореща свалка с Аръков – ще го опаткам!

Ива и ИвоПиарката, университетската преподавателка и водеща Ива Екимова се изложи тотално във ВИП Брадър и беше изгонена от зрителите само с 9 процента подкрепа.

Според съквартирантите, които я номинириха, тя е двулична жена, всяка нейна стъпка е стратегия, поведението й в Къщата не е истинско и непрекъснато играе роли. Тя винаги е там, където има повече хора и където ще я уловят камерите, винаги има мъдро мнение по въпросите, които се обсъждат,  вре се в кухнята не да готви, а да попадне в прожекторите, често позира и не е естествена. Това бяха част от мненията на участниците. Някои стигнаха по-надълбоко и заподозряха, че това е стратегията й да стигне до финал.

Не може да има човек, който никога не избухва, никога не плаче, никога не показва човешки чувства, никога не наранява другите, никога не остоява мнението, коментираха останалите. Те стигнаха дотам, че нарекоха разговорите й с Евгени Минчев и четките към него добре пресметнат ход  за бъдещето, а не желание да го утеши. Тук му се мазни, за да го използва навън, защото работят в един и същи бранш, казаха част от играчите. Същото потвърди и Минчев, който в това време беше коментатор на предаването. Тя е страшно фалшива, няма нищо истинско в нея.

Всички тези думи бяха казани пред приятеля й Петрозар, който беше дошъл да я защитава. Да, тя влезе със стратегия да победи и в това няма нищо лошо каза той. Но остана безмълвен, когато пуснаха следващото видео. Оказа се, че от доста време Ива сваля Аръков, като му прави масажи в леглото, натиска му се, целува го, гали го, гушка го. Това досега не беше излъчвано и мъжът остана със зяпнала уста. Самата Ива призна пред Жени, че ако  срещне Иво отвън, веднага ще го опатка.

Може би това е част от стратегията й, измрънка Петрозар, под насмешливите и съчувствени погледи на останалите коментиращи.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *