Ели Гигова свалила седем кила от стрес

Ели влизаДокато другите съквартиранти си крещят по цял ден, тихата и кротка Ели Гигова преглъща всичко в името на мира. Така натрупаните емоции остават в нея и малко или много я гризят отвътре.

За 40 дни във ВИП Брадър, бившето гадже на Петко Димитров стопило цели седем кила. Първи внимание й обърнали Албена Вулева и Жени Калканджиева. Независимо една от друга, а после и задено те провели разговор с Ели да я попитат какво я тормози. Слабееш застрашително, ще те хване анорексия, предупредили я те и попитали как могат да й помогнат.

Нищо ми няма, чувствам се добре, смънкала Ели. Просто не ми понася храната и затова хапвам малко. Според започнати Ели била твърде деликатна и докато другите съквартиранти воюват за полагащите им се порции, тя не припарвала до хладилника, за да не я изкарат лакомница и егоистка. При всеки скандал за храна, при всяка забележка, че някой изял една филия повече, а друг си сипал кафе в млякото, те се свивала виновно, сякаш обвиняват нея и още повече стояла далеч от хладилника.

Пълната мизерия в Къщата и издевателството на продцентите да държат играчите полугладни се отразили  най-много на Ели, която не е нахална и се свива в някой ъгъл винаги, когато се развихри битка за хляба, брашното и се брои кой колко кюфтета е изял.

Самата тя се оправда пред Жени и Албена, че слабее от стрес. Аз тук изобщо не мога да се наспя. Блъскат се врати, по цяла нощ някой става, в хола се крещи. Липсата на сън винаги ми действа така. Като изляза и се наспя, ще се опрява, оправдала се милионерската щерка.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *