Татенцето на Ели Гигова й купи самолет

0

eliСлед като не успя да си изкара мандата си в Европарламента, след като не изкара солиден капитал от телевизията, Ели Гигова веднага намери друг начин да лети в небесата и да е номер едно. Това стана  със самолет, подарен й от татко й Николай Гигов.

След като ненагледната  му се провали в „Голата истина“ като водеща и буквално предаването се провали, баща й решил да я утеши с 9-местен „Джъмбо“. Такава машина у  нас притежава бившият собственик на „Кремиковци“ Валентин Захариев.

Луксозната  летакална машина струва  около 800 000 долара,  а още 40 и 50 бона годишно са разходите по обслужването на самолета,  персонала  и наема на хангар. Ели обещала, че сама ще поеме всички допълнителни плащания, но не казала как точно.

Бившата  тв водеща има страх от високо, но това не й беше пречка още през 2011-а да се увлече от модата сред ВИП-овете у нас и да си изкара лиценз за пилот. Тогава част от родния елит бе луднал да се прави на Джон Траволта и да доказва колко е смел,нахакан и богат. Сред първите, които се обзаведоха с документа за летене бяха певицата Йоана, футболистът Благой Георгиев и саксофонистът на „Ку-ку бенд“ – Евгени Йотов. Те обаче няма как да  си купят самолети,  далеч са от финансовите възможности на фамилията Гигови и могат да се радват на уменията си  само на някой час бръмчане със самолет  под наем в „Божурище“ и то няколко пъти в годината.

Ели обаче смята да бръмчи из цяла България и да вози компанията си през уикендите до апетитни кътчета на морето.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/TgLp-4VsLus

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *