Благо Георгиев призна: Бях влюбен в Лияна!

Благо и БилянаФутболистът Благо Георгиев заяви, че е бил истински влюбен в Лияна, с която изживя бурна авантюра преди четири години.

Бяхме заедно повече от половин година, няма начин след като съм се задържал толкова  време да не съм изпитвал чувства към нея.  Всичко беше много страстно и си  го изживяхме, защото ни харесваше. Тогава нараних много хора, но после им се извиних и те ми простиха, защото бях влюбен. И двамата знаехме, че няма да се получи нищо. Аз имах дете от Христина, тя също имаше голяма дъщеря, призна футболистът. Не зная кога чувствата си отидоха, но беше хубаво.

Благо стана популярен заради креватните си изпълнения и чувства с Лияна, при която избяга от любов, докато съпругата му беше бременна с първото им дете.

И двамата упорито отричаха, че имат тръпка, но връзката им бързо стана медийна сензация. За да излезе Благой чист от помията, в която сам се беше накъснал, пиарът му започна да разпространява версията, че Лияна е вещица и го е омагьосала, а той нямал как да се съпротивлява.

На любовта им сложи спирачка и бившият на певицата – кюрдският наркобос Махмуд, който открито отправяше свирепи заплахи към футболиста. Христина не остана безучастна и се обади на дъщерята на Лияна – Дениз, като й заяви, че ще залее майка й с киселина.

Благой  никога досега не е признавал публично, че е изневерявал на съпругата си с пивицата с очи на сърна. Сега  обаче лъснаха авантюрите му с цяла тумба  красавици, с които  през годините е слагал рога яко  на майката на децата им Христина. След огромното унижение, тя най-накрая го заряза, а той се почувства  свободен да говори за връзките си.

Благой призна и  че историята му с бившата годеница на Ицо Стоте манекенки Биляна, с която бяха заснети заедно да се целуват на пътя, била само „закачка“ и продължила… пет пъти.

В момента футболистът е влюбен в поредната –  18-годишната Куини-Алис, която още е ученичка. Скоро ще започне да си ги избира и от детската градина, подиграват се зложелатели.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/f3P8QMYRqPs

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *