НОВАТА СТРАТЕГИЯ НА ГЕРБ: Протести, Саботажи, Фалити на Банки и Избори до дупка… Докато Борисов не стане пак Сатрап! Виж Тук:

borisov3Когато политическите страсти в България се нажежат до червено и черни облаци се скупчат над главата на Бойко, на амбразурата или на тв. екран неизменно излиза ченгето Георги Марков, да успокои духовете и да изпее поредна си ода за Борисов.
Бившият конституционен съдия и агент от 6-то главно на ДС, който явно е основният говорител на ГЕРБ и Бащицата и само преди две седмици вещаеше съкрушителна победа на Партията-държава, сега смъмри нежно кумира си, като каза, че Борисов подценил президентските избори, не успял да предвиди, че ще се получи изключително мажоритарен вот:
„БСП се сетиха и си изиграха картите по възможно най-добрия начин. А в това време  ГЕРБ заложи на чисто партийна кандидатура и то на човек от парламента! Казах му аз на Борисов: Не слагай Цецка, компрометирана е!  Г-жа Фандъкова е много по-популярна, една глупост не е казала досега,.. Но Бойко не ме послуша. Цецка, та Цецка! И тя го провали с гръм и трясък“, закахъри се Марков.
„Сега вече той знае, че съм прав. Вчера ми се обади да ми благодари. Беше много спокоен, приема загубата мъжки. Обещах му, че винаги  с цялото си сърце и душа ще помагам на ГЕРБ и ще давам най-доброто от себе си. И според  мен партията ще спечели следващите парламентарни избори“, удари се в гърдите агентът.

„За настоящата загуба не е виновна само г-жа Цачева. А Борисов пък се пожертва за България! Той беше прекалено толерантен. Сложи във властта протестъри, които искаха да го вкарват в затвора. А той ги направи министри. Цялото ДСБ, което го гризе и саботира отвсякъде, той ги назначи на суперотговорни постове. А сетне за награда те пък му забиха нож в гърба!

И всичко това му се случи на Борисов, защото е един добър човек. Един много широкоскроен човек, силен и величав! Той е като Дядо Коледа и се раздава също като Добрия старец.

/Тук от устата на Марков започна да капе мед и да става много ултрасладникаво и захаросано в студиото-б.а./

„Вчера г-н Борисов ми предложи да стана депутат, похвали се още бившият съдия. Като гледам сега какви са  депутатите, ще взема наистина да приема.

Веднага го посъветвах: Бой и избори до дупка, брат ми“, каза нахилен Георги Марков.

Така ДС-агентът издаде новата стратегия на ГЕРБ: Избори до дупка, или до мига, в който Борисов отново спечели и вкара народа в дупката, от която е на път да изпълзи след онзиденшните избори.

Борисов-Коледа1

Марков естествено не издаде истинските качества на Бай Х*й. Но ние от Скандално.нет няма да ги спестим на Бащицата: Описваният като „българския добродушен и щедър Дядо Коледа“ всъщност е един тотален егоцентрик, самомнителен, самовлюбен, властолюбив и отмъстителен до крайност селяк.

Чрез послушните си купени меди години наред Борисов се саморазправяше с всеки, който му се изпречи на пътя.

Саморазправи се най-брутално и подло с някогашните си авери-мутри от СИК и други конкуренти в мръсния бизнес, половината от които бяха гръмнати, а останалите бяха тотално дискредитирани, прогонени от страната или пък към днешна дата търкат наровете в затвора. Борисов отмъсти жестоко и на политическите си опоненти Волен Сидеров и Радан Кънев и докато първият клекна и се сниши, вторият му обяви истинска война, че даже я и спечели.

Да, диктаторът Борисов смачка всичките си опоненти. И самите му министри нееднократно са признавали под сурдинка, че като се ядоса за нещо, става страшно!

Избори до дупка и всяване на страх у народа. Това е новата стратегия на ГЕРБ за връщането на Борисов във властта.

Впрочем герберските медии вече влязоха в предизборната надпревара с новата стратегия. Вчера като един 20 вестника и 50 сайта излязоха с новината, че не е гласуван бюджета на НОИ. И започнаха апокалиптични прогнози и коментари, че от 1 януари пенсии няма да има!

Спрете се, господа глашатаи на Диктатора!

Пари за пенсии ще има, просто няма да се увеличи минималната работна заплата.

От понеделник пък самите герберски депутати по поръчение на Борисов започнаха да гласуват срещу собствените си решения и да бойкотрат правителството на същия Борисов с цел час по-скоро то да падне.

Така от ГЕРБ ще бойкотират и служебното правителство, а през следващите месеци ще всяват страх и паника у хората. Ще вдигнат цената на тока! Пък и Лилито вече удари балтията с винетките. ГЕРБ се готви да изиграе професионален саботьорски спектакъл под мотото: „Само Борисов може да ни спаси“.

Така че, драги читатели, през следващите месеци очаквайте скандали, удари под кръста и прословутото апокалиптично отмъщение на Борисово!

Очаквайте дори барикади, на които платени соросоидни „красиви и умни“ борци и боркини, ще припадат от студ с името Борисово на уста!

Очаквайте всичко… докато Бащицата не се върне на власт! – това ви каза агент Марков.

Но дали Бойко си дава сметка и готов ли е за ответния удар, който този път със сигурност народът български ще му нанесе? Защото народната реакция този път ще бъде страшна!

От нас зависи да го изринем от политиката завинаги, защото е вреден за нашето здраве.

По-вреден от цигарите, които Булгартабак натъпка с боклуци. По-вреден и от ГМО-храните, с които ЕС отдавна пълни магазините ни, чистейки мършата от военния си резерв.

Вреден е за държавата, вреден е за демокрацията, вреден и опасен е не само за духовното, но дори и за физическото ни оцеляване!

Да се опълчим на Борисов и евролицемерните му господари! За да докажем, че не сме стадо, а НАРОД! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *