Фънки озверя! Мята теджери и чупи чинии! Виж Тук:

Фънки11Рокаджията Фънки, който винаги и на всяка цена е готов да блесне с острия си език и скандално поведение, не подведе зрителите и сега.
Този път музикантът се изяви  в кулинарното шоу „Мама готви по-добре“, което върви по Би Ти Ви.

Фънки цъфнал  в студиото, за да подкрепя и помага на дъщеря си, която участва в състезанието като млада надежда и се прави пред камерите на готвачка. Детето доста се изпотило да приготви всичко както трябва, притеснявало се, че го снимат, а таткото сновял като ранен орел край него.

В началото всички от екипа видимо били развеселени от изцепките и лафовете на дебелия си гост, но се стреснали, когато той се метнал да помага на момичето си и да му дава акъли кое как се готви и от коя подправка по колко се слага. Тъй като хлапето се панирало, а според Фънки ястието не станало достатъчно изискано, той изведнъж започнал да блъска тенджери и тигани в плота, а част от тях изпопадали по земята.

Фънки бясДори  водещия Александър Сано не могъл да го озапти! А музикантът се мятал като риба в аквариум, сипел цветисти изрази пред децата и  нямал спирачка.

Според разкази на публиката в студиото,  рокаджията избухнал неочаквано и никой не разбрал какъв е проблемът и от какво е предизвикан бурния му гняв.

Фънки е желан гост на всички развлекателни предавания, заради коронния си житейски номер: Той успява да запали на четвърт, да се разбеснее, да обиди и участници, и жури… А на финала просто се почесва по голата глава и поглежда разкаяно към камерите.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *