Нико Тупарев побесня, съди тризначките за 20 бона

Тризначките пякНико Тупарев не издържа на непрекъснатите атаки, цупеници, подхвърляния и безумните изказвания на своето най-голямо  откритие от миналото – тризначките от Благоевград – Вяра, Надежда и Любов.

Откакто спечелиха Биг Брадър и откакто излязоха преди две години от „Ол старс“ трите сестри не спряха да отправят заплахи срещу продуцента и да сипят „открития и откровения“. След намеците, че не им е платил достатъчно,  че знаят много тайни от кухнята и ще ги разкажат, когато му дойде времето, че предаването е една шашма, сега тризначките излязоха с нова версия. Те твърдят, че Тупарев  искал да ги продава в Лондон и Монако на богати бизнесмени, като платени момичета, пише hotarena.net.

Това вече преля чашата и продуцентът, който ги направи известни и богати, реши да си търси правата в съда. Този път той не понесъл това твърдение, че склонява някого към проституция и че го изкарват сводник. Прекалено много работа имам, за да се занимавам с това, какво са казали и измислили тези персони, казал той и се обърнал към адвокатката си.

Тя от своя страна  вече е завела иск в съда в Благоевград срещу трите сестри. Мотивите са клевета, която е причинила стрес и негативни емоции на клиента й, а искът е за 20 хиляди лева. Достатъчно голяма сума да ги стресне и достатъчно малка за финансовите възможности на Туперев.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *