Гонят Кулезич и Сашо Диков от Нова тв?

Сашо Диков - КулезичВ официално съобщение на Нова телевизия бе разпространено, че публицистичните предавания и ще се правят изцяло от  журналисти, работещи в  телевизията и ще бъдат вътрешни продукции.

„Комбина“ на Лора Крумова и Галя Щърбева се мести в неделя следобед, а „Събуди се“ с Мирослава Иванова ще бъде с друг начален час и по-дълго ефирно време.

Изброени са поименно всички водещи, които се връщат на екран в началото на септември, но никъде не се споменават старите пушки  Люба Кулезич и Сашо Диков. Което означава, че може и  да не останат в ефир.   От кухнята на Нова казаха, че доколкото знаят,  въпросните предавания са с дългосрочни и действащи в момента договори, обаче въпреки това не се знае каква ще е съдбата им, защото телевизията има право да прекрати едностранно договора.

Най-вероятно ще има преговори и е възможно  да се намери форма, под която те да се излъчват.

Само че при подобни преговори миналата година Люба Кулезич без малко да изгърми и предаването й бе сведено до един час ефир заедно с рекламите. Зад нея обаче седят силните на деня начело с Цветан Цветанов, с когото си разменят СМС-и и като нищо старата телевизионна хиена може да остане на екран.

Не стои така обаче въпросът със Сашо Диков, чието предаване се припокрива по тематика с това на Лора и Галя.
Част от зрителите са доволни от тази новина. Те твърдят, че им е писнало да гледат едни и същи лица в пенсионна възраст. Люба ръфа като старо куче,  получило поредната команда и поръчка, а Сашо предимно гледа в деколтетата на събеседничките си и с очи опипва силикона им, са част от коментарите под новината.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *