Николета и Андреа надуха потници със силикон

Николета АндреаНиколета и Андреа преживяват истинско ново начало в отношенията си и непрекъснато го демонстрират.

Двете приятелки, които доста време бяха скарани,  сега отново са като дупе и гащи.   Освен любовта им към клюките, интригите и фолк жанра,  ги събира и общата мания да си правят непрекъснато селфита и заливат мрежата с тях.

Освен това и двете са инвестирали луди пари в силиконови бюстове, като се надпреварват коя ще си го направи по-голям и по-изкусителен. Новата им хрумка беше да се облекат в еднакви бели потници и типично по кифленски да ги издуят до дупка, на всичкото отгоре и без сутиен. То пък защо им е сутиен, когато той ще скрие това, което горещо те искат да покажат?

Според приятелките с това фото те са разпалили страстите и мечтите у всички мъже под 70, но според запознати със снимката прекаляват, а едната доказва , че е с природен тен и под банския.

Уж невинните им забавления и провокации към всички мъже явно са по причина, че техните в момента липсват. Кубрат замина да тренира и пак остави Андреа сламена вдовица, а Божинов отдавна избяга от Николета, която в името на общото имущество се въздържа да се покаже с чужд мъж публично.  Затова силиконките  наеха обща стая в елитен хотел в Бургас, където екстравагантно се настаниха в апартамента за младоженци и демонстрираха,  че спят на едно легло.

То бива любов, бива приятелство, но това с общото легло бие рекордите по кифленски номера, коментираха антифенове. Липсва само „приятелката“ им Азис, за да бъде идилията пълна.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *