Николета тотално Изпростя! Пусна снимка с любовника си Ники Михайлов в Леглото! Виж тук:

След всяка поредна издънка или излагация на Николета Лозанова, решаваме, че дамата няма с какво повече да ни изненада. Та нали на снимки и видео ленти вече лъщи цялата й анатомия, а не е оставила нищо скрито-покрито за феновете и от личния си пеперудено-безсмислен живот.

Да, ама не! Плеймейтката продължава да пуска провокативни и нагло-цинични фотоси. Наскоро тя и Ники Михайлов официално  признаха, че са подновили връзката си и вече никой не се съмнява в това, че те отново са заедно.

Бившите гаджета са се отдали на страстни изпълнения под завивките, гарнирани със завидна креватна акробатика. И понеже и двамата са прекалено суетни и неспособни да оставят преживяванията само за себе си, веднага пуснаха доказателство, че докато са в леглото, изобщо не си губят времето.

Те илюстрираха задълбочените си отношения с кадър на морни потни тела върху омачкани завивки, където акцентът е върху навиреното дупе на Николета, покрито от някакво лицемерно чувство за приличие с впити гащички. Михайлов господарски е сложил крак върху задницата на любимата си, сякаш досега я е яздил, или се кани да я обязди. Кракът е поставен доста собственически, а кобилката явно няма нищо против да я притежават отново и отново…

На кадъра ясно се вижда тялото на мургавата плеймейтка, а бившият футболен национал се е задоволил да покаже само част от татуировките по тялото си, по които всеки може да го разпознае.

„Хайде да си поиграем, г-н Грей“ – коментира палаво Лозанова  под фотоса, като прави паралел между футболиста и известен герой от „50 нюанса сиво“.

По-скоро е „50 нюанса кафяво“ – избухнаха хора, които не одобряват показността на бившите и настоящи любовници Лозанова и Михайлов.

Мамин Ники беше първото официално гадже на моделката, след като тя взе титлата  „Мис Плеймейт“, а после я изостави, защото му писна да я дели с целия отбор и насмешливо я нарече „трабант“. Но след като и двамата смениха десетки „марки коли“, в един момент Михайлов съвсем я окъса и отново подкара „стария, бая очукан трабант“, модел „Плеймейт“! Но докога? Явно докато си намери по-хубава кола.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *