Шок! Меглена Кунева наду джуки и изглади бръчки! Ново гадже ли си хвана?! Виж тук:

Меглена Кунева е решила да оползотвори  свободното си време, след като принудително сдаде министерския пост.

Неочаквано за всички  Мадам „Йес” не се отдаде на политически проекти и совалки, а реши да обърне внимание на собствената си персона и да посети видни столични козметици. Пръмова е запълнила с ботокс бръчките,  а устните си е напълнила с хилаурон и даже леко е успяла да ги изправи.

Стиснатите и тънки джуки на Кунева, които бяха и криви, сега са сочни и плътни и наподобяват тези на плеймейтките. Когато се появи на екран, за да обясни, че няма да се кандидатира за депутат, а ще даде път на младите, зрителите буквално се сепнаха от видимата промяна. Вечната Амбър в политиката е успяла да смъкне поне две петилетки от лицето си и даже изглежда добре за годините си.

Пред колегите си тя обяснила промяната с това, че вече не е заета от сутрин до здрач. Откакто не е министър, успяла да си почине и това се отразило веднага на външния й вид, понеже си отпочинала и станала свежа като краставичка.

Истината за възхубавия външен вид на Меглена Кунева обаче е съвсем друга. Тя броила доста сериозна пачка в клиника, да се разкраси, за да може да продължи да поддържа самочувствието си на изхвърлена от политиката дама, като си дава вид, че въобще не й пука.

Дали пък не си е хванала някое ново гадже, питат се нейни колеги, които знаят, че в работата си Пръмова взимаше само млади мъже за сътрудници.

Други обаче са по-далновидни. Според тях положителната промяна във визията на Кунева се дължи на мераците й да стане еврокомисар.

В ЕК вече я искат и настояват България да посочи някого на мястото на избягалата от срам Кристалина Георгиева. От ЕНП настояват да се върне Меглена и тя иска да използва суматохата около изборите, за да отиде в Брюксел.

Даже била забелязана да прави совалки между ГЕРБ и БСП с надеждата да я подкрепят.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *