От последните минути: ПУТИН СИ ПРИБРА ДОНБАС! Русия Призна ДНР и ЛНР за Самостоятелни Държави! Виж Тук:

Тъкмо западните йезуити си помислиха, че могат да разиграват до безкрайност Владимир Путин и Русия с непрекъсната ескалация на войната в Донбас. Тъкмо решиха, че номера с безочливите обвинения, че всъщност Русия предизвиквала и разгаряла конфликта в Украйна, ще минава вечно… И шахматиста Путин отново ги матира, и то с пешката!

Докато Запада умуваше какви още санкции да наложи на Русия и за какъв срок, Владимир Путин, отново и съвсем неочаквано, напълно в свой стил, премина към действия.

И отново действията му бяха такива, че тотално шашнаха и паникьосаха „големите“ евроатлантически босове.

Вчера харизматичният руски лидер подписа Указ, с който Руската федерация признава всички лични документи на хората, които живеят постоянно на територията на Донецката и Луганската области на Украйна- паспорти, свидетелства за раждане, документи за регистрация на моторните им превозни средства, както и всичките им останали документи.

И забележете, указът на президента не обхваща целите територии на Донецка и Луганска области, а САМО ТЕРИТОРИИТЕ НА ОТДЕЛНИ РАЙОНИ ОТ ТЕЗИ ОБЛАСТИ.

С този велик акт Руската федерация на практика признава съществуването на Донецката и Луганската НАРОДНИ РЕПУБЛИКИ, както и тяхната легитимност като пълноценни държави.

Нека  се върнем малко към предисторията на конфликта. Веднага  ще видим, че Владимир Владимирович чака повече от 3 години ЕС и САЩ да разберат, че убийствата и геноцидът над напълно невинните и според човешкото, и според международното право, хора от Донбас не може да продължава и трябва незабавно да бъде прекратен. Но да чакаш от сегашния елит на Евросъюза и доскорошните управленци в САЩ да осъзнаят, че войните и убийствата на невинни хора са престъпления, на които веднъж завинаги трябва да бъде сложен край, е мисия невъзможна. Защото американската партия на войната никога не се е замисляла за страданията на хората. Тях ги интересува само евентуалната печалба. Печалба от смърт!

Ето защо, като тръгна да избива с ръцете на укрофашистите десетки хиляди невинни руснаци, само защото искат да говорят на родния си език, целта на администрацията на Обама, която подготви и организира държавния преврат в Украйна, всъщност беше да предизвика руският президент да нахлуе в Украйна и да започне пълномащабна война с нея. За да може западната пропаганда да обяви Путин за „кървав агресор“, който се стреми да завладее света.

И както винаги коварният Запад прикри тези свои подли планове зад лозунгите за „свобода“ и „демокрация“. Така в началото на конфликта US-администрацията успя да забаламоса и привлече някои маргинални слоеве на украинското общество, на които бе натрапена дива русофобия и нагнетени- фашистките възгледи на Степан Бандера, представян от същата западна пропаганда като украински националист.

Но „евромайдана“ отшумя и остана голата, жестока и хищническа реалност в Украйна – разрушена и поробена от своите и чужди олигарси. Под тяхна диктовка процъфтяха яростната русофобия, фашизмът, крайният национализъм, за да откронят вниманието от както и крайната бедност и мизерия в района.

Руските хора от Донбас не пожелаха да живеят в такава Украйна и се отделиха в ДНР и ЛНР, където брутния вътрешен продукт е между 4 и 5 пъти по-висок от този в останалата част на страната. Тогава наказателните батальони на смъртта, съставени от крайни украински радикали започнаха да върлуват из Източна Украйна. А след тях вървеше украинската армия, която с огън и меч се опита да изпепели населените места в Донбас.

Така започна войната на украинските фашисти против собствения им народ.

И именно днешният указ на Владимир Путин, който фактически признава правото на съществуване и узаконява Донецката и Луганската народни републики, сложи началото на края на тази ужасяващо кървава вакханалия, която целеше да унищожи руснаците и всичко руско в Украйна.

Това признание окрили изстрадалите хора от Източна Украйна и им даде надежда, че скоро страданията им ще свършат. Или както заявиха ръководителите на ДНР и ЛНР Александър Захарченко, Денис Пушилин и Игор Плотницкий: „Указът на президента Владимир Путин е съдбоносен за нас, защото узаконява  държавността на ДНР и ЛНР и е една от последните крачки към окончателното признаване на нашия суверенитет“.

Ако поразсъждаваме малко по въпроса, ще видим и още нещо: Този указ е ясен и конкретен знак към евроатлантическия Запад, че пазарлъци по отношение на Крим и Донбас  няма да има. Там живеят хора, които говорят руски език, с руски и православни традиции и обичаи.

И най-важното – хора, които не просто признават Русия за своя родина и искат да живеят в състава на Руската федерация. Това са хора, които воюват и умират за да осъществят това свое право.

Ето защо с този указ Владимир Путин на практика заяви на висок глас, че хората в Донбас са заслужили с кръвта и живота си правото да се нарекат руснаци. Затова Русия с уважение и обич ги призна за свои граждани. И защото откакто е създал света, Господ винаги е обичал смелите… и достойните! Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. „От последните минути…“ Стига бе хора! Слагайте дати под статиите си, как да разберем от кой ден и коя година са ви материалите!

  2. POKLON KAM VAS PREZIDENT PUTIN !!!!!!!! DANO I balgarskite politici razberat nai-posle, che trqbva da mileqt i rabotqt za SUVERINITETA na milata ni RODINA i , che trqbva da rabotqt za nasheto blagodenstvie- STIGA sa sluguvali na vanshni interesi!!!!!!!!!! BALGARIQ NAD VSICHKO !!!!!!!!!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *