Борисов се сравни с Васил Левски! Коментарът, който разтърси Фейсбук! Виж Тук:

Политици и граждани в цяла България вчера почетоха паметта на Апостола на свободата Васил Левски, като въпреки студа и снега отидоха до паметниците му, за да поднесат цветя.

Но тъй като Бойко Борисов вече не е премиер, никой не го потърси да произнесе реч, че и тази година да блесне покрай светлия лик на Апостола… затова Бащицата предпочете да блесне по друг, свой, оригинален начин. Вчера Борисов постна в профила си във Фейсбук факсимиле със снимката на Левски, под което пише:
„Аз съм посветил себе си на Отечеството си, да му служа до смърт и да работя по народната воля“.

Като, за всеки случай, Борисов бе написал тези думи на Апостола два пъти, да не би избирателите му да го разтълкуват неправилно. Като втория път бе добавил едно: „Поклон“, от приличие!

Така Бащицата отбеляза 144 години от обесването на Васил Левски, като не пропусна дебелашки да напомни на българите, че още има хора (например той) които са се посветили на Отечеството. Е, не баш до смърт като Дякона, но пък до поредния милиард…

За изненада на Винету обаче жестът му не се изтълкува от хората като почит към историята, а като поредна просташка негова постъпка. Предизборна простащина, така да се каже.

„Миналата година Борисов се сети за Левски само служебно, когато отиде да поднесе венец, купен с държавни пари. Но тогава не написа в профила си нищо и ни спести тия натрапени аналогии с националния ни герой“, коментира гневен фейсбук потребител.

Повечето българи изтълкуваха Борисовия пост като мегаломански и като нелепо самосравняване на Вожда с най-тачения борец-икона на Българската освободителна революция. И заваляха коментари… толкова възмутени и гневни, че ако ние от Skandalno бяхме на мястото на Бочко, тутакси щяхме да изтрием изблика си на патриотизъм. Да не говорим, че подобно сравняване с Левски е не просто непристойно, то е направо кощунствено. Особено, когато това сравнение идва от мутро-човек, който с всичките си действия като премиер обезсмисли цялото велико и саможертвено дело на Апостола.
Защото Васил Иванов Кунчев се е борил за „чиста и свята република“. А в България след управлението на Борисов не остана нищо чисто, нито пък свято… освен асфалт на дупки, килнати мостове, преливащи язовири и тунели-убийци. И хиляди просяци и клошари, които плъпнаха покрай чисто новите безумни европейски велоалеи.

Да, след Борисов България замяза на окаяна циганска колиба с чисто нов сателит на покрива!

Да се сравняваш с Левски, когато си развил ишиас от чупки в кръста пред султан Ердоган, е кощунство

Да се правиш на патриот докато молиш най-протурската партия ДОСТ да те подкрепи за ново правителство, е предателство!

Да се кълнеш в Апостола, а през туй време да крадеш в дослук с ДПС-чорбаджията Пеевски – двамата дружно да фалирате банки, да продължавате да скубете пари чрез съмнителни обществени поръчки, да се карате камуфлажно пред народа, а после заедно да съдирате и последната му кожа, е грозно, нахално и безпардонно.

Да се тупаш в гърдите, че ще спасяваш България, когато Фейсбук е нагрят до червено от доклад на ЦРУ, според който си шефът на българската мафия. това е пълен  гьонсуратлък!

Да се пишеш родолюбец, докато разпродаваш родината си парче по парче на ЕС-олигархията и си превърнал страната си в коленичила слугиня пред европейските корпоративни интереси! Да докараш народа си до просешка тояга и до всички възможни последни места в съюза! Да пуснеш в България доброволно чужда окупационна армия и да й позволиш да си строи бази на твоя територия. Доброволно да откажеш да пазиш границите на родината си… Ето, всичко това накуп и поотделно е национално предателство!

Така че ти, Борисов, не си Левски, а Поп Кръстьо! Или поне всичко онова, което символизира той! Skandalno.net

Автор: Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. Ма Аз съм проз! За вас не знам! Ма май и вие сте проЗти, щом и аз съм проЗ.
    Такъв му е матряла!

  2. Еднокнижния си има и научен термин – Шарлатанин – мошеник, измамник, изнудвач, лъжец
    Шарлатаните много често се позовават на своите несъществуващи умения с користна цел
    Шарлатаните често променят своите твърдения, за да ги адаптират към сензационните открития, които определят обществените нагласи, в момента.
    Най-често на шарлатаните се доверяват суеверни и неграмотни лица, които изпитват някакви житейски трудности

  3. За да бъдат избирани такива „личности“ за президенти, говори колко ниско е паднал народът ни, не само материално но морално и „ментално“. А, може би няма и голям избор. Защото който и да бъде избран, шансовете за фундаментална промяна са незначителни, а без това положението на народа остава същото. За да се подобри положението на народа, трябва да му се създаде работа, като се възстанови индустрията, което няма как да стане, или да се вземат парите от ръцете на крадците, които ограбиха държавата и да се раздадат на ограбените.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *