Георги от „Къртицата“ още жали по Ивайла Бакалова

3 години след като свърши второто и последно издание на  риалити шоуто „Къртицата”, победителят Георги Стоянов още страда по Ивайла Бакалова.

Той се влюби в миската по време на съвместното им съжителство в предаването. И въпреки че бившата „Мис България“ през цялото време му пускаше нишани  и го  насърчаваше, за да остане в играта, накрая му обясни, че са от два различни свята и той няма място в нейния.

Бургаският мачо прие отказът й много навътре. Дълго време не можа да се примири, че беше отрязан така жестоко, понеже по принцип жените не му отказвали. Георги не се отказа, а продължи настоятелно да ухажва Бакалова, като за целта почти се премести София, за да се разберат с миската. Но вип – красавицата твърдо му показа, че не го иска.

След като бе отхвърлен тотално, Георги се опита да разработи собствена спортна зала в Бургас с парите от наградата в риалити шоуто. Но и това начинание не му се получи. Затова се заби чак в далечен Виетнам, за  да тренира тамошни спортни таланти. Нацепената батка от Бургас се намира вече втора година в екзотичната страна и се опитва да забрави унижението, което му бе  причинено пред цяла България.

В същото време, Ивайла Бакалова също избяга от България и се установи в Дубай, където климатът уж бил по-подходящ за болния й крак. Там бившата манекенка се занимава с продажба на недвижими имоти и твърди, че бизнесът й се развива отлично. Говори се, че голямо рамо й ударил местен арабски богаташ, но засега това е само в сферата на слуховете.

Георги от „Къртицата“ обаче все още не е загубил надежда и непрекъснато контактува с миската по скайп, или във Фейсбук. Миналото лято двамата пили кафе в Бургас, понеже и двамата се върнали в България за кратка ваканция, но срещата била просто приятелска.

Вип – лисицата Ивайла обаче никога не би се хванала с момче от народа, което няма милиони в банковата сметка и се издържа от боеве в зали, категорични са префърцунените й приятелки.  

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *