Ива Екимова пак без гадже! Празнува Свети Валентин по пижама в леглото!

Ива Екимова отново е сама, след като поредното й гадже я заряза.
Пиарката е била изоставена от последния си приятел  Иво Чобанов – Пилето, известен не само с чара си, но и с криминалното си минало.
На 14 февруари тя се държала така, сякаш са й потънали гемиите и била в доста  мрачно настроение. Непрекъснато си гледала телефона, но той мълчал. В профила й във Фейсбук също нямало честитки и сърчица от влюбени мъже и тайни обожатели.
Ива Екимова с бившия си приятел Петрозар

Докато приятелките й празнували по заведенията и получили цветя и подаръци от половинките си, Ива стояла вкъщи  по пижама и се успокоявала с големи количества шоколад. Тя твърдо отказала да излезе дори с тези свои близки другарки, които били соло и искали да се забавляват по женски.

Напористата блондинка веднага намери повод да им натяква, че са излезли, а тя си останала у дома. Пиарката написа в профила си във Фейсбук , че буквално й се повдига от празника на влюбените Свети Валентин: „Ще стоя у дома, защото не ми харесва да гледам навсякъде усмихнати мъже и жени,  понесли балони във вид на сърца, прегърнали плюшени играчки, които повтарят „Обичам те“, букети, стикери и какво ли не. По-добре да се завия с две одеала и да си пусна някой страшен филм“.

Защо точно на Свети Валентин й се е приискал страшен филм, не е много ясно. Освен ако не е самотна и се дразни, че другите са обичани, коментираха нейни колежки.

Преди две години дългогодишното й гадже Петрозар я заряза, тъй като му писна да я чака сам вкъщи, докато тя градеше кариера или участваше в някоя телевизионна боза. Писна му и да го лъже, че ще му роди дете, но така и не намери  време. В момента той е влюбен в друга и е щастлив, а Ива го е изтрила от приятелите си във Фейсбук.

Тя се утеши временно с бандита Иво Пилето, но и на него му омръзна и я заряза.

Обществена тайна е пък, че Дими от „Сленг“ се ожени за нея, само защото тя беше бременна. Музикантът загина при катастрофа, след като вече беше подал молба за развод и двамата не живееха заедно. Тя обаче скри тези факти и все още от време на време се прави на опечалена вдовица, изгубила голямата любов.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *