Николета се изфука: Пак съм с Ники Михайлов! Не съм разведена, но какво от това?

Николета Лозанова с радост задоволи любопитството на феновете си и проговори за първи път за настоящите си отношения с бившето си гадже Ники Михайлов:

„Да, с Ники съм била преди много, много години  на Малдивите и…сега отново отидохме заедно. Двамата с него никога не сме се карали, не сме имали лоши отношения. Винаги всичко при нас е било перфектно, напук на всичко и всички. Той е истински мъж, точно такъв, за какъвто всяка жена си мечтае! И аз съм горда, че той ми е бил мъж!”, удари се в гърдите, та чак разтресе силикони, Николета.

Това й откровение обаче предизвика закономерно въпроса щом тя и вратаря винаги са били в перфектни отношения и не са се карали, значи ли, че, докато е била женена за Валери Божинов, е кичила Божи Гол с такива рога, че му провали и футболната кариера?

Наскоро Лозанова и Михайлов пак демонстрираха интимна близост. Този път това се случи в столична дискотека. Точно след края на конкурса Мис Плеймейт, в който Николета сама избра победителката. Лозанова използва светското мероприятие за да привлече вниманието към себе си и да покаже на медиите, че е много по-интересна от някаква си там нова звезда. Двамата с Михайлов се усамотили във ВИП сепаре и започнали  да се целуват и  да се натискат пред смаяните погледи на всички. На другия ден Михайлов имал мач в Турция, но прелетял за няколко часа до София да се порадва на любимата си.

Николета си пада само по футболисти, и то само по богати и известни. Наскоро плеймейтката стигна дотам, че сама пусна слуха, че е преспала с Роналдо. Който обаче категорично отрече. Но това не пречи на нахалната Николета да продължава да се изхвърля в интервюта, че освен че е спала с него, като отлична разбирачка на футбола и красивите мъже, му дава оценка 11 по десетобалната система.

Всъщност в едно няма спор: Лозанова разбира от футбол и по-точно от футболисти, понеже според слуховете, през леглото й е минал цял футболен отбор. В миналото тя се е славела с това, че който от националите я поиска, може да я притежава.

В момента тя отрича този факт и си признава само за Божинов, с когото нямат още развод, за Ники Михайлов, който я обслужва в леглото и я води на екзотични почивки, и за Роналдо, който изригна възмутен, че не познава дамата и никога не е бил с нея. А за еднократните бройки извън футбола Ники Лозанова просто си мълчи.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *