Залязва ли кариерата на Поли Генова? От години певицата се изхранва само от риалити формати! Виж Тук:

Поли Генова напоследък има бутикови участия, а на хоризонта не се вижда нито една нейна нова песен.

Второто й участие на „Евровизия“ даде нов силен тласък на популярността й. Заредиха се безброй покани и оферти за интервюта. Които обаче също така бързо секнаха. Феновете очакваха подем и в музикалната й кариера, но това не се случи.

Тръгнаха слухове, че певицата е в творчески и професионален фалит и поддържа банковата си сметка единствено с участието си в различни тв. формати, от които принципно падат добри пари.

Наскоро звездата смени по доста любопитен начин професионалния си статут в социалните мрежи. Миналата седмица замени стария си статус „поп певица“ и на негово място написала, че работи като съдия в „Гласът на България. Поли най-вероятно е поискала да се похвали, че ще е в журито, но неочакваната корекция предизвика недоумението на феновете й, които за първи път се натъкват на признанието на популярна личност, че основното й занимание е да работи като участник в риалити формат.

През тези формати са минали много хора, но никога не са зарязвали основните си задължения. Дори заключените във ВИП Брадър актьори и певци излизаха за участия и нито за миг не прекъсваха кариерата си за сметка на шоуто.

Поли обаче е атрактивна повече на екрана, отколкото на сцената. И използва момента да се продава на различни телевизии, докато я търсят.

Така тя за кратко време премина през фалиралата вече ТВ7, миналата година се изяви в Нова тв. в предаването „Като две капки вода“, а сега е кацнала в Би Ти Ви да журира „Гласът на България“. А повяхналата си кариера ще вдига на крака и развива по-късно, когато й дойде вдъхновението, или някой напише песен за нея.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Поли Генова не може да пее.Всеки вече го знае.Всичко около нея е една голяма раздувка.И последното й парче е политическа поръчка.Жалка имитация на презряната от нея чалга на Екстра Нина.А иначе за спонсорите й не е проблем дали парчето на следващия ден след излизането ще иде в коша или не.Важно е парите да се изперат и всички да са сухи след сушилнята.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *