Николета пак се Разчекна! Играе Фаталната Жена в Клип на Коцето! – С ВИДЕО

Николета видео КоцетоНеповторима! Взривоопасна! Така изквичаха в социалната мрежа от фен-клуба на  Николета Лозанова по повод разчекнатото й присъствие  в новия клип на Константин, наречен  „Точно ти“.

„Разбира се, че точно аз!“ – отговори на свой ред кокетно  мургавелката. „Да не би да очаквахте да е някой друг?“. С две думи – няма друга като мен – секси, красива, примамлива, взривоопасна! Последното е под голямо съмнение, но щом тя се смята за такава, кои сме ние да спорим?

Тв. водещата, която се изживява като модел, муза, светска персона и куп подобни роли  свали дрехите си този път  за новото парче на Коцето. Тоест – с повод. И цъфна по черно дантелено бельо и леко скъсан чорапогащник. По-наблюдателни зрители твърдят, че на места даже и  бельото липсва, но нейсе!

Накъдрената коса пък я прави да изглежда по-възрастна от 28-те си години, но може пък да е бил такъв творческият замисъл на проекта. Кой да ти каже? Появата на  клипа с нейното сладострастно и „професионално“ участие  изненада мнозина, които  не смятаха, че като телевизионна водеща,  Николета ще се осмели да се снима в официален клип без дрехи.

Константин също изненадва с лъмбър визия, доста нехарактерна за него.

Част от виделите вече видеото твърдят, че Николета изглажда доста състарена и изхабена, но може би това е авторовият замисъл. Други казват, че позите й са цинични, а текстът на песента, като повечето такива, е истинска боза. Но пък може ли да се очаква нещо друго от едно фолкпарче?

ВИЖТЕ ВИДЕОТО САМИ:

https://youtu.be/OkTwfLh0ikU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *